Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Öttel torolta meg a gödöllői becsületgólt az érdi tizenegy

2014-10-11 17:30:19

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:
Gödöllői SK – Érdi VSE 1-5
(1-2)

A hazaiak úgy léptek pályára a listavezető ellen, hogy utóbbi hat mérkőzésükön nem szenvedtek vereséget (2 győzelem, 4 döntetlen). Adódott a kérdés: lehet-e fokozni a bravúros sorozatot az NB III-as álmokat dédelgető érdiekkel szemben?

Sajnos, nem lehetett. Pedig eleinte – leszámítva a kezdő gödöllői hálóőr, Rónaszéki Attila vállsérülése miatti kényszerű kapuscserét – a hazaiak szája íze szerint alakultak a dolgok, amikor a 20. percben Brkic Denis elrontott hazaadásából Rontó Roland vezetéshez juttatta a GSK-t.
A vendéglátók öröme azonban nem tartott sokáig, mert a nagyobb sebességre kapcsoló érdiek a szélvészgyors Obot Denis Samuel (képen balra) révén a 34. percben egyenlítettek, majd kilenc perccel később a fekete bőrű támadó második találatával átvették a vezetést.


Ahhoz, hogy Jenei Sándor csapata versenyben maradhasson, a második félidőben mihamarabb szükség lett volna egy gödöllői gólra. Csakhogy erre nem nagyon kínálkozott lehetőségük a házigazdáknak. Nem úgy a zöld mezes érdieknek, akik a harmadik és a negyedik góljukat egy-egy, jobb oldalról beívelt szöglet után érték el: a 60. percben a csereként beállt Feil Máté, míg a hetvenedikben Csizmadia Zoltán kotorta a játékszert néhány lépésről az egyébként több bravúros hárítással is előrukkoló Sipeki Attila kapujába. Az érdi kegyelemdöfést Csizmadia adta meg, aki a 82. percben mintegy 18 méterről nagy erővel lőtte a bőrgolyót a gödöllői kapu jobb oldalába.

A Gödöllői SK csapata 11 ponttal, 19-23-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Százhalombattai LK – Gödöllői SK október 18., szombat 14 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online