Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lerohanással alapozta meg idegenbeli diadalát a Gödöllői SK

2014-10-04 17:29:22

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Törökbálinti TC – Gödöllői SK 2-3
(0-3)

Három, a megyei elit tabelláján előkelő helyen álló csapat (Vecsés, Tura, Nagykőrös) elleni ütközet után, egy olyan formáció jutott Jenei Sándor együttesének, amely a forduló előtt a bajnoki osztály „döntetlenkirályi” címe várományosának tekinthető Gödöllői SK mögött állt a táblázaton.

A „tabellaszomszédok” derbijét akkora sebességgel kezdte a vendégcsapat, amivel képtelen volt felvenni a verseny a hazai gárda. A gödöllői gólhengert a Csomád elleni kupameccsen klasszikus mesterhármas jegyzett Nagy Roland (képen) nyitotta a 14. percben. Négy perccel később Kaiser László is bevette a törökbálinti kaput, majd a 38. percben Varga Bence zárta a gödöllői akciógólok sorozatát.
A második játékrészben kissé kényelmesebbre vette a tempót városunk tizenegye, aminek az lett a következménye, hogy a házigazdák – Hegedűs Csaba (76. perc) és Lopez da Silva (92. perc) révén – kétszer is betaláltak. Ennél tovább azonban nem jutottak, így a GSK második idegenbeli diadalát ünnepelhette az idei szezonban.

A Gödöllői SK csapata 11 ponttal, 18-18-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Érdi VSE október 11., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online