Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Visszatért Gödöllő a hazai futsal vérkeringésébe, de…

2014-09-03 09:14:06

Egy év kényszerszünet után Gödöllő újra feliratkozott a hazai futsal-térképre. A városunkban egykoron aranynapokat megélt sportág képviselői az NB II. Keleti-csoportjában állnak rajthoz a 2014/2015-ös bajnoki idényben. A csapat MAG-LOG Team CFT néven játszik, hazai pályája – péntek esténként 19.30 órától – a Szent István Egyetem sportcsarnoka lesz.

Annak ellenére, hogy az egy szezonra szólt távolmaradást követően a hír örömteli, a körülmények tekintetében akadnak elgondolkodtató részletek. Ezekről dr. Lajos Attila, a CFT ügyvezetője és szakosztály-igazgatója tájékoztatta hírportálunkat:

- Tavaly az U17-es és az U19-es csapatunk sikeres szezont zárt, ezért felmerült annak a lehetősége, hogy idén a két csapatból rakjuk össze az NB II-es felnőtt együttest. Ez történt meg a nyár folyamán, így a csapatban gödöllői érdekeltségű fiatalok képezik a keretet. Az edzői feladatokat Baranyai Pál végzi, aki – szükség esetén – a játékba is beszáll.
Mivel a keret alapvetően az idei U17-es és U20-as csapatokra épül, így az utánpótláskorúak edzése mellett még egy edzés van minden héten az NB II-es keretnek. És itt a legnagyobb „szépség”: az edzéseket Kartalon kell tartani, mert városunkban nem lehet valamelyik este másfél órát futsal edzésre szervezni. Nonszensz!

A csapat versenyeztetését a Covritas Nonprofit Kft. végzi, amely a tavalyi évben kezdte meg az utánpótlás csapatok menedzselését. A bajnokságban viszont MAG-LOG Team CFT néven szerepelünk, mivel egy maglódi szállítmányozó cég a csapat első számú, mondhatni, főszponzora. Ezen kívül még másik három cég támogatja az együttest, de egyik sem gödöllői (a helyi önkormányzat erre az évre 94 ezer forintos dotációt biztosít – a szerk.). Nem Gödöllőn edzünk, nem gödöllői cégek a főtámogatók, de gödöllői csapatként vagyunk-leszünk a bajnokságban ismertek. Hazai meccseinket Gödöllőn fogjuk lejátszani, az egyetemi csarnokban, péntekenként 19.30 órai kezdettel. A korábbi időszak hétfői mérkőzéseivel szemben idén azért esett a pénteki napra a választásunk, mert arra törekedtünk, hogy néző- és családbarát időpontot találjunk, és erre a péntek este inkább megfelelő, mint a korábbi hétfő este fél kilenc.

Hét éve még nagy volt az öröm Gödöllőn. Az akkori bajnokcsapatból csak az edzővé lett Baranyai Pál (képen jobbról a harmadik) maradt, aki szükség esetén beszáll a játékba

Augusztus 27-én elkészült az NB II. Keleti-csoportjának sorsolása. A gödöllői csapat szeptember 12-én, pénteken 19.30 órakor mutatkozik be az egyetemi sportcsarnokban. Riválisa egy régi „ismerős”, a Berettyóújfalu második számú egysége lesz.
Ezt követően az alábbi időpontokban szurkolhatunk településünk futsal-csapatának a 2014/2015-ös bajnoki idényben Gödöllőn:

Szeptember 26., péntek 19.30 óra: MAG-LOG Team CFT – Csenger
Október 10., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Monori MMSZ SE
Október 17., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Debreceni EAC
November 7., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Energia SC Gyöngyös
November 21., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Rákosmenti TK
December 5., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Nyírgyulaj KSE
Január 16., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – REAC
Január 30., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Kincsem Lovaspark SE Nagykáta
Február 27., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Pestszentlőrinci SFA
Március 13., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Romhány SE
Április 10., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Kastélydombi SE  Monor
Április 24., péntek 19.30 óra:
MAG-LOG Team CFT – Törökszentmiklósi Székács KE


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online