Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bajnoki második lett az U17-es gödöllői futsalcsapat

2014-06-11 12:14:54

Tavaly augusztusban szinte bombaként robbant a hír, miszerint: megszűnik a felnőtt futsal Gödöllőn. Dr. Lajos Attila, a CFT-Gödöllői Bikák ügyvezetője és szakosztály-igazgatója akkor azt is elmondta, hogy a Gödöllői Sport Klub átveszi az U17-es és az U19-es korosztályok indulási jogát, ezáltal a fiatalokat versenyeztetni fogják.

Nos, ez valóban megtörtént, és amint azt az U17-es korosztály bajnoki ezüstérme is mutatja, helytálló volt a szakemberek döntése. Baranyai Pál vezetőedző és Filácz Imre pályaedző társulata május végén Gyöngyösön vett részt a korcsoport négycsapatos bajnoki döntőjében, ahol az elődöntőben Molnár Márton (3) és Dékány József góljaival 4-0-ra verte az Aramis SE gárdáját. A fináléban már nem ment ilyen jól a gödöllői fiúknak, akik gyorsan többgólos hátrányba kerültek, és végül 9-1 arányú vereséget szenvedtek a Kelen SC alakulatától. A GSK becsületgólját Varsányi Botond szerezte.


Városunk Blahó Boldizsár, Németh Máté (kapusok), Molnár Márton, Blaubacher Pál, Dékány József, Varsányi Botond, Berta Balázs, Gruber Bálint, Fellegi Nándor, Filácz Krisztián, Mundrusz Máté, Mauer Tibor összetételű U17-es formációja a Keleti-csoport első helyezettjeként jutott a középdöntőbe, ahol ugyancsak az élen végzett. Az U19-es gödöllői együttes a Keleti-csoport 4. helyén zárta a 2013/2014-es bajnoki évadot.

Azzal kapcsolatosan, hogy mikor lehet ismét NB I-es felnőtt futsalcsapat Gödöllőn, Lajos Attila úgy fogalmazott, hogy ez az önkormányzat és a helyi cégek támogatása nélkül nehezen elképzelhető. Ettől függetlenül az U17 és az U19 csapatokból, kiegészítve két-három, 20-21 év körüli sráccal szeretnének egy NB II-es csapatot elindítani.
- A gödöllői fiatalokra való építkezés a cél. Igaz, ehhez is kell pénz, de erre talán könnyebb segítőket találni – mondta a szakvezető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online