Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szurkolói ankétra gyűlt össze a gödöllői röplabdás család

2014-08-27 18:38:46

Szurkolói ankétra hívta a sportág helyi reprezentánsai iránt érdeklődőket a TEVA-Gödöllői Röplabda Club. A hazai pontvadászat élvonalában szereplő együttes szakmai vezetése a késő délutáni órákban a polgármesteri hivatal épületének földszinti nagytermében adott tájékoztatást a szeptember végén induló bajnoki idényre vonatkozó elképzelésekről, célkitűzésekről.

A rendezvényen a Magyar Röplabda Szövetséget Ludvig Zsolt főtitkár, a gödöllői lányok korábbi trénere képviselte. A klub nevében Árpás Géza elnök köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően Pecze Dániel alpolgármester és Paplanos Péter, a TEVA Magyarország Zrt. kommunikációs osztályvezetője osztották meg gondolataikat. Mindketten kiemelték, hogy nagyra becsülik az egyesület eddigi eredményeit, a különböző korcsoportoknál folyó szakmai munkát, ami megalapozza a városi támogatást, és töretlenné teszi a szponzori bizalmat.

Megfogalmazódott, hogy a gödöllői röplabdások egy nagy, mintegy 150 fős családot képeznek, amelynek új tagjait, a felnőtt csapathoz igazolt friss szerzeményeket Árpás Géza egy-egy mez átadásával üdvözölte. Horváth András edzőtől megtudtuk, hogy a megfiatalított játékosállomány ellenére mind a bajnokságban, mind a Magyar Kupában egyértelmű cél a legjobb négy közé jutás, és arról sem mondtak le, hogy a nemzetközi porondot jelentő Challenge-kupa első selejtező fordulójában túljussanak az esélyesebbnek tartott osztrák Post Schwechat együttesén.


A klubpiramis bázisát képező utánpótlás-nevelés terveiről Szabados István edző beszélt. A fiatal tréner kihangsúlyozta, hogy valamennyi korcsoport számára célkitűzés a minél előkelőbb helyezés elérése, de legalább annyira fontos az is, hogy az eredményesség mellett válogatott szintű játékosokat képezzenek Gödöllőn.

A TEVA-Gödöllői RC női csapatának bajnoki sorolása itt érhető el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online