Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb bukás, távolodik a bajnoki döntő

2014-03-09 18:43:39

Bajnoki elődöntő, 2. mérkőzés:
Linamar-Békéscsabai RSE – TEVA-Gödöllői RC 3-1
(17, 14, -25, 12)
Gödöllő: Mester, Széles, Lutter, Szakmáry, Hackl, Csengeri. Cserék: Lékó (liberó), Kriegel Zs., Erdős, Merkószki, Antal.

A döntős vágyak életben tartása érdekében viszonylag egyszerű képlettel kellett szembenéznie a viharsarki derbin a gödöllői csapatnak: nyerni és visszaszerezni a két nappal korábban, hazai környezetben elvesztett pályaelőnyt.

Hogy az elmélet nem mindig köszön vissza a gyakorlatban, arról tanúbizonyságot adtak a kissé idegesen játszó gödöllői lányok az első szettben, amiről aránylag könnyen „lemondtak”. Sajnos, a folytatás sem hozott fordulatot: a felszabadultan játszó házigazdák a második játszmában valósággal alázták a TEVA-hatos tébláboló, hibát hibára halmozó tagjait, akikre 21-11-nél tízet számoltak a hazaiak.

Fel lehet állni nulla-kettőről? Röplabdában történt már ilyen. Küzdött is a harmadik játékrészben Horváth András csapata: 15-nél egál volt. Innen viszont a vendéglátók egy 8-2-es pontszériával elhúztak (23-17), amire 6-0-lal válaszoltak a gödöllőiek (23-23), akik 24-23-nál meccslabdát hárítottak, majd – felmutatva egy kis virtust – szépítettek.
A részsiker azonban nem adott további löketet városunk csapatának, amely a negyedik felvonásban ismét alárendelt szerepre kényszerült (16-8), és nem kellett sok idő ahhoz, hogy megkapja a kegyelemdöfést.

A gödöllői érzelműek mondhatják, hogy matematikailag nincs veszve semmi, hiszen három győzelem kell a döntőbe jutáshoz. Ennyi meccs még benne van a párharcban. Ráadásul, kettő hazai pályán. De egy a békéscsabai oroszlánbarlangban…

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0, a Békéscsaba javára. A sorozat harmadik mérkőzését március 12-én, szerdán 18.30 órától rendezik meg Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online