Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pontot termelt Nagykőrösön a gödöllői tizenegy

2014-03-01 16:55:14

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:
Nagykőrösi Kinizsi TL FC – Gödöllői SK 1-1
(1-1)

Nagykőrösre szólította a tavaszi szezon rajtja Jenei Sándor együttesét, amely az őszi idény augusztus 17-i, első fordulójában 3-0 arányban diadalmaskodott a mostani vendéglátók ellen hazai környezetben. A meghatározónak tekinthető csapattagok közül a téli szünetben elhagyta városunk tizenegyét az öt találatával házi gólkirály Somogyi Levente, aki a Vasas-Kubala Akadémiához igazolt, míg Madarász András Isaszegen, ifjabb Sipeki Attila pedig Vecsésen folytatja pályafutását. Az érkezők táborát Rontó Roland (Halásztelek) és Polyák Balázs (Maglód) alkotják.

A találkozó előtt egyetlen pont és helyezés választotta el a riválisokat a tabella középmezőnyében, a GSK javára. Mint utóbb kiderült, utána is, mert a csapatok megosztoztak a pontokon.
A vezetést a gödöllőiek szerezték meg a 9. percben, amikor Oszvári Tamás hajszálpontos passza után Nagy Roland mintegy 30 méteren át szabadon terelhette maga előtt a játékszert, majd a kifutó kapus mellett a hálóba lőtte a bőrgolyót. A nagykőrösiek a 26. percben egyenlítettek: egy löketet követően Sipeki Attila a felső lécre ütötte a labdát, ami onnan a gödöllői védőknél éberebb Balog Ferenc elé kerül, aki nem hibázott.
Az ütközet további részében mindkét oldalon adódtak gólszerzési lehetőségek, de egyik formáció sem tudott élni velük, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

A Gödöllői SK együttese 21 ponttal, 20-25-ös gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Csomád KSK március 8., szombat 14.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online