Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Előkészületi fázisban a gödöllői városi sportuszoda

2014-02-06 17:17:43

A korábbi, 2012 októberében nyilvánosságra hozott elképzelésekhez képest kisebb alapterületen valósulhat meg a városi sportuszoda és vízilabda csarnok beruházása Gödöllőn, a Köztársaság úti SPAR-áruház mögötti területen, mivel a projekt kivitelezésének összköltsége nem haladhatja meg a nettó 1,1 milliárd forintot. Településünk idei költségvetésében 402,5 millió forintot különítettek el a változás következtében mintegy 300 millió forinttal olcsóbb sportingatlan-fejlesztési program előkészítésére. A keretösszeg a tervezői feladatokra szánt díjakon felül tartalmazza a projekttel kapcsolatos egyéb, műszaki ellenőri-, illetve a kivitelezés első ütemének arányos költségeket.

A Magyar Vízilabda Szövetség december 11-én kelt határozatában hozott döntést arról, hogy a 2013. április 30-án indult TAO-támogatási időszakot érintően – tárgyi eszköz beruházás, felújítás jogcímen – közel 210 millió forinttal (az összeg szakmai része 203,6 millió forint) hozzájárul a fejlesztéshez, aminek forrásigénye csaknem 90 millió forintos önerővel egészül ki. A dotációra a Gödöllői Sport Közalapítvány kandidált.
Február 6-án képviselőtestületi határozat született arról, hogy a szervezet, az önkormányzattal kötendő együttműködési megállapodás alapján, a következő pályázati időszakban további TAO-támogatásért folyamodik a városi sportuszoda megépítése érdekében. A kontraktus tartalma a gödöllői városatyák március 13-i ülésén válhat ismertté.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online