Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda MK: Jászberény kipipálva, jöhetnek a vasiak

2013-10-17 19:20:01

Magyar Kupa nyolcaddöntő:
Jászberényi RK – TEVA-Gödöllői RC 0-3
(-21, -16, -15)

Igazolta a papírformát a tavalyi kiírás ezüstérmese, amely a kezdeti döcögés után, összességében megnyugtató fölénnyel múlta felül az NB II-ben szereplő házigazdákat. A továbbjutás, mivel a csapatok különböző bajnoki osztályban játszanak, egy mérkőzésen dőlt el.
A legjobb négy közé kerülésért a gödöllői lányok az NB I-es Vasi Sport Akadémia ellen, oda- és visszavágós párharcban lépnek majd pályára. A szombathelyiek a Közgáz SC csapatán 3-0 arányú győzelemmel léptek túl a nyolcaddöntőben.

Feladóval erősített a gödöllői formáció
A jászsági összecsapáson – az átigazolási procedúra lebonyolításának későbbre halasztása miatt – még nem lépett pályára a nyíregyházi születésű Erdős Zsófia, a TEVA-Gödöllői RC együttesének legújabb szerzeménye. A honi röplabdázás egykori centerlegendájának, Erdősné Balogh Erikának lánya az elmúlt szezont az Aluprof-TF csapatánál töltötte, idén azonban a tanulást helyzete előtérbe, így az is felmerült, hogy búcsút int a röplabdázásnak. A fővárosban tanuló feladó azonban másképp döntött, és kérői közül a gödöllői klubot választotta.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online