Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy csapatbajnoki aranyat szállítottak

2013-10-14 09:56:34

Október 12-én és 13-án a budapesti Ikarus BSE pályáján rendezték meg a junior- és serdülőkorú atléták ügyességi- és gátfutó országos csapatbajnokságát. Városunkat a Gödöllői EAC fiataljai képviselték, akik négy bajnoki címmel és további értékes helyezésekkel tértek haza a viadalról.

Máté Alpár edző tájékoztatása szerint a gödöllői aranyérmeket a serdülők szállították, akik 80 méteres gátfutásban (Kovács Emma, Renner Luca, Szemjanyinov Paula, Kriszt Katalin), gerelyhajításban (Kovács Emma, Renner Luca, Sabján Anita, Kriszt Annamária, Györe Fanni) és magasugrásban (Kovács Emma, Renner Luca, Kriszt Katalin, Szemjanyinov Paula, Szikszai Rebeka) utasították maguk mögé a teljes mezőnyt. Ezen felül távolugrásban a második helyet kaparintották meg.
A negyedik GEAC-arany a serdülő fiúk gerelyhajításában született, ahol a Kerekes Marcell, Esztergály Koppány, Oke Olufemi, Grnács Krisztián alkotta kvartett meggyőző, közel 2 méteres előnnyel zárt az élen. Rajtuk kívül dobogós helyen végeztek a Gödöllői EAC serdülő rúdugrói: a fiúk ezüst-, a lányok bronzéremmel gazdagodtak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online