Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn tanácskoznak Európa vezető kastélyainak szakértői

2013-09-19 15:37:20

Az Európai Királyi Rezidenciák Szövetségének (ARRE) sikeres és eredményes májusi éves közgyűlése után, szeptember 19-én és 20-án ismét Gödöllőn találkoznak a szervezet azon a munkatársai, akik a közösségi média és az internet használat kapcsán osztják meg tapasztalataikat egymással.

- Ezen a fórumon az a legfontosabb és legelőremutatóbb, hogy az egyes témák adott kastélyon belüli kezelői, felelősei közvetlenül, munkacsoport szinten cserélhetnek tapasztalatot egymással. Szót ejtenek – többek között – arról, milyen módszerekkel bátoríthatjuk a közönséget, hogy az egyes kastélyokat ne rideg helyszínként, hanem „élő kastélyként”, a múlt velünk élő emlékeiként fedezzék fel. Emellett megvitatjuk, milyen új fejlesztések, kezdeményezések mutatnak a „digitális kor” eszközeinek minél több irányú használatára és a közönség elérésére. Ilyenek, például, a mobil alkalmazások, QR kódok vagy 3D-ben rejlő lehetőségek. Ez ismét egy új együttműködési felület az európai partnerekkel, amihez örömmel biztosítjuk a helyszínt – mondta Gönczi Tibor, a gödöllői kastélyt működtető gazdasági társaság igazgatója.

Előadások, workshopok és kötetlen beszélgetések keretében folyik a tanácskozás, ahol átbeszélik, milyen módszerekkel javítható a látogatók élményszerű elemekkel tarkított megismertetése az élő történelmi helyszíneken. Tapasztalatcserét folytatnak arról, milyen tartalmi elemekkel tervezik bővíteni az egyes kastélyok honlapjait és közösségi média csatornáit annak érdekében, hogy az Európai Királyi Rezidenciák minél szélesebb körben mutathassák meg magukat digitális felületeken keresztül is. Megvitatják azt is, milyen újabb közös felületeken tudnak együtt kommunikálni Európa vezető kastélyai.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online