Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Színes meccset nyertek a gödöllői focisták

2013-05-01 19:06:59

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 30. forduló:

Gödöllői SK – Törökbálinti TC 2-0 (1-0)

A sorsolás szerint ez a találkozó lett volna a 2012-2013-as bajnoki évad utolsó tétmérkőzése a riválisok számára, ám második és a harmadik vonal szűkítése miatt júniusban már csak osztályozó ütközeteket játszanak az érintettek, így egy hónappal előrehozták a Pest megyei pontvadászat 30. fordulójának összecsapásait. Mondani sem kell, a meccs a bennmaradást érő pozícióért harcoló gödöllői együttesnek jelentett nagyobb kihívást, és nem a 4. helyükkel ebben a vonatkozásban egyelőre páholyban lévő törökbálintiaknak.

Hiába birtokolta többet a játékszert a vendégcsapat és védett két esetben is bravúrral Sipeki Attila, a 16. percben Bánki Edömér mintaszerűen kapu elé ívelt labdáját a nézőként asszisztáló védők gyűrűjében feltűnő Varga Bence zavartalanul bólinthatta a törökbálinti hálóba. Az első félidőből hátralévő időben, illetve a második játékrész túlnyomó részében egyáltalán nem úgy nézett ki, hogy a szinte egykapuzó vizitálók pont nélkül távoznak Gödöllőről.

Futó Tamás játékvezető azonban főszereplővé lépett elő a lefújás előtti percekben, mivel a meccs folyamán kiosztott nyolc sárga lapot három esetben (főként reklamálásért) újabbal fejelte meg, ami azonnal pirosat ért. Az érintettek természetesen vitatták az ítéletek jogosságát, de ezen kívül mást nem tehettek. A Törökbálint kilenc, míg a Gödöllői SK tíz emberrel (Bencze Zsolt volt az „áldozat”) kényszerült befejezni a találkozót, amelynek sorsát 86. percben Madarász András döntötte el, aki ritkán látható gólt lőtt: jól irányzott rúgása után a labda beszorult a háló és a hálótartó vas közé.

Huszonnégy mérkőzés után a Gödöllői SK együttese 38 ponttal, 42-41-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 7. helyén áll. Következik: Felsőpakony KSE – Gödöllői SK május 4., szombat 16.30 óra.


Nyerő volt a csereember

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 16. forduló:
Fóti SE – Gödöllői SK II. 0-1
(0-0)

Március 24-éről a téli időjárás miatt a munka ünnepnapjára halasztották a rangadónak beillő ütközetet, aminek három pontja a hazaiaknak a bajnoki cím megszerzése, a második számú gödöllői egységnek pedig a bronzérem kiharcolása okán volt fontos. Az egyenlő erők küzdelmével lezajlott összecsapás csak a 87. percben dőlt el, amikor a mintegy félórával korábban csereként pályára küldött Ács Zoltán a tizenhatoson belül átvette, majd bal lábbal a fóti kapuba gurította a labdát.
A Gödöllői SK II. együttese 35 ponttal, 37-31-es gólkülönbséggel a táblázat 3. helyén áll.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online