Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Győzelemre váltotta esélyét a GSK a sereghajtó otthonában

2013-04-20 18:12:45

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:

Gyömrői SE – Gödöllői SK 0-2 (0-1)

Esélyesként utazott a 14 büntetőponttal sújtott, ezáltal a tabella utolsó pozíciójában tanyázó gyömrőiekhez a Gödöllői SK alakulata, amelynek nem lehetett más célja, mint begyűjteni a győzelemért járó három bajnoki pontot.

Az üdvösséghez vezető első lépést már a 3. percben megtették a gödöllőiek, akik Orbán Levente találatával szereztek vezetést. A vendégek gólvágója azonban sajnos csak mintegy 40 percet tudott a pályán tölteni, mivel a hazaiak játékosa csúnyán eltalálta a bokáját, és le kellett cserélni. Az előzetes diagnózis szerint a csatár sérülése súlyos, feltehetőleg szalagszakadást szenvedett. A játékvezető nem büntette a vétkest, mert mint mondta, takarásban volt és nem látta pontosan az esetet.

A folytatásban is többet támadott Jenei Sándor csapata, de inkább az akarat, mintsem a gördülékenység vitte előre városunk tizenegyét, amely bő tíz perccel a végső sípszó előtt – a tegnap esti, Aramis elleni futsalmeccsen is eredményes – Nagy Roland jóvoltából bebiztosította győzelmét.

Huszonkét mérkőzés után a Gödöllői SK együttese 32 ponttal, 37-39-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Gödöllői SK– Pilisi LK-Legea április 27., szombat 16 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.
Ezt megelőzően, április 24-én, szerdán 16.30 órakor városunk csapata a Veresegyház VSK társulatát fogadja a Pest megyei Kupa 5. fordulójában, ahol a legjobb nyolc közé jutás a tét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online