Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Udvariatlan vendégként távozott az Aramis a Bikáktól

2013-04-19 22:54:41

NB I., felsőági (1-6. hely) rájátszás, 5. forduló:

Gödöllői Bikák – Colorspectrum Aramis 1-3 (1-1)

Hiába múlta felül a pályán kétszer is a bajnokság alapszakaszában a Gödöllői Bikák formációja a budaörsi riválist, a két csapat első találkozóját az Aramis sikeresen megóvta, így városunk futsalosai hosszas tortúra után három ponttal szegényebbek lettek. A zöld asztalnál született döntésnek az lett a következménye, hogy a vártnál öldöklőbbé vált a bronzéremért folytatott harc.

A rájátszás első körének záró mérkőzésére a vendégek kétpontos előnnyel érkeztek, amit hárommal növeltek. A gödöllőiek csupán az első játékrészben tudták bevenni a látogatók kapuját: az Aramis 16. percben megszerzett előnyét Nagy Roland takarásból leadott lövésével alig két percen belül eltüntette.

A térfélcserét követően az egykoron gödöllői színekben is játszott Tóth Szabolcs fejen rúgta Nagy Rolandot, s mivel volt már egy sárgája, a második pirosat ért. Az emberelőnnyel nem tudtak mit kezdeni a várnál kisebb alázattal játszó házigazdák, akik a játékrész közepén ismét hátrányba kerültek. Az utolsó percekben a hazaiak áttértek a vészkapusos támadási rendszerre, de nemhogy az egyenlítés nem sikerült, a vizitálók játszották át a Bikák fellazult védelmét, és harmadik találatukkal végérvényesen eldöntötték az összecsapás sorsát.

A Gödöllői Bikák 38 ponttal, 91-95-ös gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a bajnokságban. Városunk csapata a rájátszás következő, április 29-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online