Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: „mindhalálig” Gödöllő-TF

2013-02-22 19:17:38

Ahogy arra az előzetes esélylatolgatások alapján számítani lehetett, az Aluprof-TF csapata lesz a TEVA-Gödöllői RC női együttesének ellenfele a bajnoki elődöntőben, miután a fővárosi formáció 3-1 arányban megnyerte a Nyíregyháza elleni negyeddöntő párharcát.

Tekintettel arra, hogy a két csapat a gödöllői rendezésű Magyar Kupa március 2-i elődöntőjében is találkozik egymással, a következő hónap első felében legalább négyszer rivalizálnak majd az alakulatok. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki elődöntő első mérkőzését március 10-én, vasárnap rendezik meg Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban. Két nap múlva a TF otthonában lépnek pályára a csapatok, míg március 15-én, pénteken ismét városunkban lesz a randevú. Amennyiben szükséges, március 18-án (Budapest) és 21-én (Gödöllő) is rendeznek ütközetet.

Pikánssá teheti a párharcot, hogy a TF együttesének szakmai munkáját az a Hollósy László irányítja, aki 2009 tavaszáig a gödöllői csapat edzője volt, és 2007-ben bajnoki ezüstéremig vezette városunk hatosát.  A nemrégiben a magyar női válogatott szövetségi kapitányává kinevezett Hollósy legutóbb két évvel ezelőtt, a BSE trénereként meccselt a Gödöllő ellen. A 2011/2012-es idényben nem vállalt munkát, tavaly nyáron viszont visszatért, és hazai szinten akár meglepetésre is képes csapatot faragott a TF-ből.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online