Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyögvenyelős nyitólépés az elődöntő felé

2013-02-14 21:13:21

NB I., rájátszás, negyeddöntő, 1. mérkőzés:

TEVA-Gödöllői RC – Újpesti TE 3-0 (16, 18, 22)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Hackl – Merkószki – Kriegel Zs. – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Csengeri, Háfra D.

A nemzetköziről hazai vizekre evezett a TEVA-Gödöllői RC csapata, amely a honi elitbajnokság alapszakaszában 7. helyen végzett UTE ellen kapcsolódott be a rájátszásba. Ami az esélyeket illeti, nyilvánvaló volt, hogy városunk hatosának áll a zászló a párharcban, ám a túlzott favorizálásnak lehet árnyoldala is.

Ebbe a csapdába egy kicsit beleesett Ludvig Zsolt időnként nyögvenyelősen teljesítő társulata, amely nélkülözni kényszerült a játékoskeret egyik alapemberét, a betegeskedő Szakmáry Grétát. Mivel a kevesebb vesztenivalóval pályára lépett újpestiek derekasan küzdöttek, a vártnál szorosabb ütközet kerekedett a kirívóan sok nyitási hibával tarkított összecsapáson, amiről megjegyezhető: aki kiegyensúlyozott teljesítményt várt a gödöllői csapattól, csalódnia kellett, akit viszont pusztán a hazai siker érdekelt, örülhetett.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Gödöllő javára. A rivalizálás második találkozóját február 17-én, vasárnap 17 órától játsszák le Újpesten, a Tungsram-csarnokban.

Fehér Viktor képgalériája a mérkőzésről


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online