Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő-TF elődöntő lesz a Magyar Kupában

2013-02-07 17:21:27

Azt már az előzetes kiemelés alapján tudni lehetett, hogy városunk nemzetközi porondon szereplő női röplabda-csapata, valamint az NB I-es bajnoki alapszakasz győztese, a Vasas nem kerülhet össze a gödöllői rendezésű Magyar Kupa négyes döntő elődöntőjében. Ma délután, a szövetségben megtartott sorsoláson kiderült, hogy az egyik ágon TEVA-Gödöllői RC – Aluprof-TF, a másikon pedig Vasas – Békéscsaba mérkőzést rendeznek a fináléba jutásért.

A gödöllői lányok március 2-án, szombaton, a hazai terepnek számító gödöllői egyetemi sportcsarnokban, a délutáni, 16.30 órakor kezdődő összecsapáson harcolhatják ki annak lehetőségét, hogy a másnapi döntőben megkaparintsák a díszes serleget. Az ütközet pikantériájának nevezhető, hogy az ellenfél szakmai munkáját az egykori gödöllői sikeredző, Hollósy László (középső sorban balról az első) irányítja, továbbá, a csapat liberója, Kötél Dóra (felső sorban balról a harmadik) néhány éve még oszlopos tagja volt a TEVA-hatosnak. Az ugyancsak szombati Vasas-Békéscsaba elődöntő tervezett kezdési időpontja 19 óra.


A férfiak egy nappal korábban, azaz, március 1-jén, pénteken tudják le az elődöntőket. A párosítás: Kaposvár-Dág (16.30 óra) és Kecskemét-MAFC (19 óra). A döntőket március 3-án, vasárnap játsszák le az érintett csapatok: a férfiak 13 órától, míg a hölgyek 16 órától csapnak össze a trófeáért. A DigiSport 2 mindkét találkozót élőben közvetíti.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online