Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A „nyóckeréhez” hasonlították Gödöllő közbiztonságát

2013-01-26 09:27:45

Rémisztő hír látott napvilágot a minap az egyik internetes közösségi portálon. Az állítólagos gödöllői utcai rablást ecsetelő történet hatására beindult a hozzászólók fantáziája. Volt, aki nem köntörfalazott, és azt a kérdést tette fel: ez tényleg megtörténhet Gödöllőn, mint Chicagoban, vagy a nyóckerben? A helyi kapitányságon nem értesültek az esetről.

„Anyukámat a Kossuth Lajos utcában, a Spar előtt hátulról leütötték majd kirabolták! Mivel a rendőrök szerint már történt ilyesmi korábban, a rendőrök feltételezései szerint valószínűleg drogos fiatalok követnek el ilyen bűntényeket. /…/ Gödöllő pedig nem nagyváros, szeretném, ha bármit tudtok erről, szólnátok! Anyukámnak szerencsére nem lett semmi komolyabb baja, de nagyon megijedt és majd az egész fizetését, plusz a személyijét is elvitték!” – olvasható a világhálón közzétett bejegyzésben.

A leírtakat eljuttattuk a Gödöllői Rendőrkapitányság sajtóreferenséhez, hogy reagáljon a sorokra. Lukácsi Zsuzsanna arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a felderítő alosztályon nincs eljárás folyamatban, hiszen senki nem tett feljelentést az ügyben, mi több, a történtek napján szolgálatban lévő ügyeletes tiszt is úgy nyilatkozott, hogy senki nem kért segítséget. Ettől függetlenül a kapitányság állományába tartozó gyalogos- és gépkocsival közlekedő járőrök – miként tették azt eddig is – fokozott figyelmet fordítanak a szóban forgó városrészre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online