Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lilik Pál elhagyta a gödöllői kispadot

2013-01-07 12:53:17

Legalább egy gólerős csatár és egy kiegyensúlyozott teljesítményre képes kapus mellett, új edzőt is keresniük kell a Pest megyei I. osztályú bajnokságban 10. helyen álló Gödöllői SK illetékeseinek, miután az eddigi tréner bejelentette, hogy megválik posztjától.

Bekövetkezett, amire a Gödöllői SK labdarúgó-csapatának az őszi idény második felében nyújtott teljesítménye alapján számítani lehetett. A nyáron szerződtetett Lilik Pál a Táncsics Mihály úti sportcentrum műfüves küzdőterén lezajlott vasárnapi felkészülési torna után közölte, hogy lemond edzői tisztségéről. A szakember azonban elsősorban nem a viszonylagos sikertelenséggel indokolta a döntését, hanem azzal, hogy kedvezőbb, a családi életével is jobban összeegyeztethető feltételeket kínáltak neki a Tápiószecső NB III-as együttesénél.

A 35 éves, egykoron (1998 és 2000 között) a Ferencváros csapatában is szóhoz jutott edző a nyár közepén Turáról érkezett Gödöllőre, és július 16-án kezdte meg a felkészülést a helyi focistákkal. Lilik az őszi szezon során 15 Pest megyei I. osztályú bajnoki mérkőzésen ült a GSK kispadján. Játékosai hat mérkőzésen hagyták el győztesen a pályát, kilenc esetben azonban a riválisok örülhettek a három pontnak. Az első három meccsét ugyan elveszítette a gödöllői gárda, ám ezt követően, főként hazai környezetben, kezdett összeállni az alaposan megfiatalított társaság játéka. A morális tartás – és ezzel együtt a lendületes, elszánt küzdelem – azonban az utolsó két ütközetre jócskán alulmúlta az elvárható nívót: a Verőce elleni hazai fiaskó, majd a Törökbálinton átélt nagyarányú vereség minden bizonnyal hozzájárult a tréner távozási szándékához.

Rózsavölgyi Sándor, a Gödöllői SK nagypályás labdarúgásért felelős vezetője hírportálunknak elmondta, napokon belül szeretnék megoldani az edzőkérdést, ezért előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a kiszemeltekkel. Arra a kérdésre, hogy belülről vagy kívülről kívánják-e pótolni Lilik Pált, Rózsavölgyi úgy válaszolt: mindenképpen lesz kötődése a gödöllői labdarúgáshoz az új trénernek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online