Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szünet után lebénult a gödöllői csapat

2012-11-17 15:59:59

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:

Gödöllői SK – Verőce SE 2-4 (2-0)

A Gödöllői SK idei utolsó hazai bajnoki mérkőzése előtt mindössze egyetlen pont választotta el a csapatokat a tabellán. Az előny városunk tizenegyénél volt. Egészen a döbbenetes fordulattal végződött találkozó 55. percéig…

Lilik Pál alakulatának tagjai jó felfogásban, taktikájukat az ellenfél játékosainak letámadására építve, Varga Bence pontos lövése révén már a 7. percben vezetéshez jutottak. Az előny további lendületet adott a házigazdáknak, akik több, a kezdőcsapatban korábban megszokott, ezúttal a cserepadra száműzött arc nélkül terelték a játékszert. A 20. percben, egy frappáns támadás végén Tóth György érkezett jó ütemben a becenterezett labdára, és néhány lépésről a verőcei kapuba vágta a bőrgolyót.

Negyvenöt perc játék után a gödöllői drukkerek fő beszédtémája az volt, hogy mekkora különbségű hazai sikernek örülhetnek majd a meccs végén. Mint kiderült, semekkorának. Nem tudni, mi történt a szünetben a gödöllői öltözőben, de a második félidőben rá sem lehetett ismerni városunk tizenegyére, amely a fordulást követő négy perc alatt – óriási védelmi hibákat vétve – eladta kétgólos előnyét.

Látva a bajt, Lilik mester kettős cserével próbálta felrázni csapatát. A tréner húzása azonban gyakorlatilag semmit sem segített, mi több, az 55. percben Csernyák Tamás utolsó emberként lerántotta ellenfelét a tizenhatoson belül, amiért ő piros lapot kapott, a verőceiek pedig büntetőhöz jutottak. A tizenegyest Madar Tamás gond nélkül értékesítette. Ezzel nem volt vége a vendéglátók vesszőfutásának, mivel az egykoron az NB I-ben, a Debrecen meghatározó játékosaként jeleskedő csatár tíz perccel később egy közel húsz méterről eleresztett lövéssel is kicsipkézte a gödöllői csapat kapujának jobb sarkát.

Ugyan a mérkőzés végkimenetelét már nem befolyásolta, a történeti hűség kedvéért azonban érdemes megemlíteni, hogy a második félidőre lebénult házigazdák Bánki Edömér kiállítása miatt a 72. pertől kilenc emberrel poroszkáltak a küzdőtéren.

Tizennégy forduló alapján a Gödöllői SK együttese 18 ponttal, 20-25-ös gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Törökbálinti TC – Gödöllői SK november 24., szombat 13 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online