Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Áthatolt a Törökbálint a gödöllői focicsapaton

2012-11-24 15:25:42

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 15. forduló:

Törökbálinti TC – Gödöllői SK 6-0 (2-0)

Eljött a záróra ideje a Pest megyei I. osztályú pontvadászatban. Városunk csapata Törökbálinton fejezte be a számára több kudarcot, mint sikert eredményezett őszi szezont. A búcsú förtelmesre sikeredett.

Egy perc sem telt el a találkozóból, és Lilik Pál együttese máris hátrányba került. Ahelyett azonban, hogy a gödöllői legénység minden elkövetett volna a gólszerzésért, a tétlenség és a morális összeesés lett úrrá városunk alakulatának tagjain.

Az idő múlásával a hazaiak sorra érték el találataikat: főként az utolsó percekben voltak elemükben, hiszen a 83. és a 87. perc között háromszor is eljuttatták a játékszert a mieink kapujába. Jellemző volt a két társulat közötti felfogásbeli különbségre, hogy a gödöllői formáció úgy kapott négy gólt a második félidőben, hogy a játékrész kétharmadában náluk volt a labda.

Kizártnak tekinthető, hogy ennek a produkciónak nem lesz személyi következménye. Vagyis, szinte bizonyosra vehető, hogy a tavaszi szezont néhány gödöllői játékos már nem a GSK színeiben teljesíti. És akkor még nem beszéltünk arról, ami ugyancsak erősen lóg a levegőben, nevezetesen: ezek után vállalja-e az edző, Lilik Pál a folytatást?

Ami biztos, a Gödöllői SK együttese – 6 győzelemmel és 9 vereséggel – 18 ponttal, 20-31-es gólkülönbséggel a 10. helyen zárta a bajnokság őszi idényét. A pontvadászat tavaszi szezonja előreláthatólag március második vagy harmadik hétvégéjén kezdődik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online