Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kicsivé tették a Némedi gárdáját

2012-09-22 18:10:35

Az elmúlt két fordulóban elért győzelme alapján elvileg jó passzba került a Gödöllői SK csapata, amely a dobogó közvetlen közelében tanyázó Kisnémedi gárdáját fogadta a Táncsics Mihály úti sportcentrum küzdőterén. A hazaiak tudták, ha nyernek, pontszámban beérik riválisukat.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 6. forduló:
Gödöllői SK – Kisnémedi MSE 3-1
(2-1)

A gödöllői siker felé vezető úton már a 2. percben elindult Lilik Pál csapata. Oszvári Tamás (képen narancssárga mezben) egy labdaszerzést követően jól vette észre, hogy a vendégek hórihorgas hálóőre kissé távol áll a kapujától, és mértani pontossággal átemelte felette a játékszert. Három perc múlva azonban elfogyott a gödöllői előny, mivel egy szöglet után elmélázott a hazai védelem, és a kisnémediek játékosa zavartalanul fejelhetett a hálóba.

Támadásban maradt a frissebben és gyorsabban mozgó, ezáltal lényegesen többet kezdeményező hazai csapat, amely a 26. percben Kovács Miklós magabiztosan végrehajtott tizenegyesével ismét vezetést szerzett. Tegyük hozzá, Smeló Dávid kellő rutinnal „adta el” a büntetőt a játékvezetőnek.

A folytatásban némiképp alábbhagyott mindkét együttes lendülete. Főként a sokat – és esetenként alpári módon – reklamáló vendégek játékán érződött, hogy elkészültek erejükkel. Városunk tizenegye taktikusan őrizte az előnyét, mi több, egy lövésnél a kapufa mentette meg a vizitálókat a góltól. A 60. percben már az sem, hiszen a félidőben csereként pályára lépett Nagy Roland jobb oldalról elvégzett szabadrúgása után a labda megpattant a kisnémedi sorfalon, majd védhetetlenül a kapuba hullott.

Hat forduló alapján a Gödöllői SK együttese 9 ponttal, 8-11-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 5. forduló:
Sóskút KSK – Gödöllői SK II. 6-2
(2-2)
Gödöllői góllövők: Urbán Viktor, Paragi Péter.

Legéndi György együttese 3 ponttal, 5-14-es gólkülönbséggel a táblázat 12. helyezettje.




Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online