Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szarvasbőgés túrák: őszi kaland a gödöllői és a valkói erdészet területén

2024-09-01 10:18:25

Elindult a jelentkezés a Pilisi Parkerdő által szervezett népszerű szarvasbőgés túrákra, az érdeklődők hat különböző helyszínen – köztük a gödöllői és a valkói erdészet területén – csodálhatják meg az őszi természet legizgalmasabb történését.

Az őszi szarvasbőgés az erdők egyik legkülönlegesebb természeti jelensége, ami során a gímszarvas bikák hangos bőgéssel hívják ki egymást a szarvastehenekért folytatott versenyre. Ez az időszak az egyik legalkalmasabb arra, hogy a természetkedvelők testközelből figyeljék meg az állatok lenyűgöző viselkedését és részesüljenek abban a páratlan élményben, amit a bőgő szarvasok hangja nyújt az éjszakai erdőben. A Pilisi Parkerdő által szervezett túrák remek lehetőséget kínálnak arra, hogy szakértő vezetők segítségével fedezzék fel az erdő titkait és hallgassák meg a bőgő szarvasok hívó hangját.

Városunk közelében az alábbi erdészetek várják az érdeklődőket
Gödöllő:
A Gödöllői-dombság mesés környezetében vezetett túrák, különleges élményt kínálnak a természet szerelmeseinek. A túra során a résztvevők nemcsak a szarvasbőgést, hanem a táj gazdag élővilágát is felfedezhetik.

Valkó:
A Valkói-erdő különleges hangulatával és gazdag vadvilágával biztosan emlékezetessé teszi az éjszakai vezetett túrát. A résztvevők, a vadon mélyére hatolva tapasztalhatják meg a természet nyugalmát és a bőgő szarvasok hangját.

A szarvasbőgés túrákra a helyek korlátozottak, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. További információk a Pilisi Parkerdő partner oldalán olvashatók, jelentkezés a települések nevére kattintva lehetséges.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online