Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Különleges koncertek sztárfellépőkkel a gödöllői kastély díszudvarán

2024-07-07 11:40:07

Július 19-én, pénteken 20.30 órakor különleges koncerttel várja a közönséget a Gödöllői Királyi Kastély Díszudvarán Nyári Károly, az ország legismertebb énekes zongoristája.

A jelenlévők a művész legszebb saját dalait és a pályáját meghatározó legkedveltebb dallamokat hallhatják az esten. Nyári Károly virtuóz zongorajátékával és jellegzetes énekhangjával ezúttal is arra készül, hogy elvarázsolja a közönséget.
A koncert meghívott sztárfellépője Szulák Andrea, akivel gyönyörű duett számokat énekelnek különleges előadásban. A koncerten hazánk legsikeresebb big-band zenekara, a Budapest Jazz Orchestra közreműködik.
A koncertre jegyek az alábbi képre kattintva válthatók.


Július 20-án, szombaton 20.30 órától
Palya Bea és zenekarának – vonósnégyessel kiegészülő – koncertjét élvezhetik az érdeklődők.

Az Aranysárga hangok, tüzesen pengő húrok – avagy: a dal nyári eleganciája című produkció során a gyermekkorát a Gödöllőtől néhány kilométerre található Bagon töltő művésznő és a fellépők hanggá gyúrják a lengedező búzatáblát, ami a zöldből épp aranyba fordul. Ezen kívül megénekelik a negyven pluszos szerelmet, ami olyan, mint a dinnye illata és íze: édes, zamatos, érett, izgalmas, piros és fekete.
- A vonós hangszerek zendülése, az énekhang hullámai lágy szellőként körülfújják a testedet, drága Hallgatóm, és észrevétlenül a bőröd alá kúsznak: mézként lazítják el az ízületeidet, az izmaidat, a szíved ritmusa már rég a dobbal együtt szól – fogalmazott Palya Bea a „minden lesz, mi fülnek-szívnek ingere” szavakkal beharangozott koncerttel kapcsolatosan.
A koncertre jegyek az alábbi képre kattintva válthatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online