Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Varga Zoltán: Talpra Gödöllő!

2024-06-07 10:54:18

A június 9-én esedékes önkormányzati választáson, Gödöllőn a tíz választókerületben összesen félszáz jelöltre lehet szavazni. Egyikük dr. Varga Zoltán, a Tisztesség-Emberség Városvédő Egyesület (TEVE) kandidálója, aki a VI-os számú, Belváros-Palotakert körzetben szeretné elnyerni az ott élő szavazók többségének bizalmát.

- Mind az európai parlamenti, mind pedig a helyhatósági választás nagyon fontos, hiszen ez egyfajta félidei visszajelzés a parlamenti pártoknak és a parlamenten kívüli pártoknak egyaránt – fogalmazott dr. Varga Zoltán.

- Gödöllőn elsősorban a civil szervezetek adják a választási lehetőséget, köztük a Tisztesség-Emberség Városvédő Egyesület (TEVE), amely a kampány során kimaradt az acsarkodásokból, az ostoba plakátháborúból és az ellenfelek lejáratásából. Ehelyett energiánkat sokkal lényegesebb dolgokra fordítottuk, nevezetesen arra, hogy vállalható megoldásokat kínáljunk a város problémáira: a közlekedési- és parkolási gondokra, a köztisztaság fenntartására, az út- és járdahálózat hiányosságainak mielőbbi felszámolására, az egészségügyi központ működtetésének hatékonyabbá tételére, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Emellett azzal is szembesültünk, hogy lesz dolga a következő testületnek az eddig a város szemszögéből nézve veszteséges szálloda-per következményeivel, valamint a milliárdokat felemésztő városháza-beruházás minél költséghatékonyabb lezárásával is.
Fontos megemlíteni, hogy számos olyan, a lakosságot irritáló problémával kell szembenézni, amikre a regnáló testület tagjai sem most, sem a korábbi évek során nem találtak megfelelő megoldást, vagy elodázták azt. Ha jobban meggondoljuk, kijelenthető, hogy a lokálpatrióta klubosok és az ellenzékiek egyaránt szavazógépként ténykedtek, mivel számukra csupán annyi feladat maradt, hogy a vezetői akarat szerint szavazzanak.
Ezen a mentalitáson mindenképpen változtatni kell, mert egy település mindennapi élete nem múlhat néhány ember akaratának tűzön-vízen keresztüli érvényre juttatásán – fejtette ki véleményét a TEVE képviselőjelöltje.


- A gödöllőiek megérdemelnék végre, hogy a városvezetés ne egy „látványkonyhához” hasonlítson, hanem a gyerekek, a fiatalok, az adófizetők, az idősek és a rászorulók érdekét szolgálja. Ehhez nem kell mást tenni, mint bizalmat szavazni a TEVE polgármester-jelöltjének, dr. Henkei Viktóriának és képviselőjelöltjeinek június 9-én! Azt is mondhatnám: Talpra Gödöllő! Fizetett politikai hirdetés (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online