Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dr. Kiss Árpád jegyző lett a Gödöllői SK új elnöke

2024-06-04 18:33:54

A tisztséget 2016 januárja óta betöltő Pelyhe József március 26-án bekövetkezett váratlan halála miatt új elnököt kellett választani a tíz éve közhasznú Gödöllői Sport Klub (GSK) élére. Az elvben öt szakosztályt (nagypályás labdarúgás, asztalitenisz, kosárlabda, terepíjászat, tenisz) működtető egyesület új irányító személyével kapcsolatos előzetes „találgatások” során több név is felmerült, majd az április 29-én lezajlott rendkívüli tisztújító közgyűlés tagjainak egyöntetű döntése értelmében dr. Kiss Árpád, Gödöllő város jegyzője lett a befutó.

A rendkívüli GSK-elnökválasztás előzményeiről és hátteréről az új sportvezetőt május 22-én email-ben kérdeztük, de érdemleges választ egyelőre nem kaptunk. Június 4-én egy sms-üzenetben dr. Kiss Árpád azt írta, hogy jelenleg a választás lebonyolítása leköti az idejét, ezáltal a jövő héten reagál az elnöki kinevezését firtató kérdésekre.
Ezek közül az egyik így szólt: Azzal, hogy Ön sportklub-elnök lett Gödöllőn, bizonyos szempontból különös helyzet állt elő. A város jegyzőjeként Önnek munkáltatója a polgármester, ami sajátossá teszi a partnerségi viszonyt, ha a klub nevében Önnek hivatalos dolga akad a mindenkori városvezetéssel. Hogyan látja ezt?

Ha megérkeznek a GSK új elnökének válaszai, cikkünket frissítjük, kiegészítjük.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online