Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csak egy hős..: gödöllői véradók is részesei lehet a fontos ügyért történő összefogásnak

2024-05-27 18:54:53

Tizennégy híres magyar énekes – úgy mint: Földes Eszter, Für Anikó, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Kovácsovics Fruzsina, Pásztor Anna, Udvaros Dorottya, Veres Mónika Nika, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Kowa, Nyerges Attila, Pély Barnabás, Szebényi Dániel, valamint Szolnoki Péter – mondott igent Hrutka Róbert zeneszerző és dalszövegírónak, aki az Országos Vérellátó Szolgálattal (OVSz) együttműködve írt dalt a véradásról és az önzetlen segítségnyújtás fontosságáról – tájékoztatta szerkesztőségünket az Országos Vérellátó Szolgálat Kommunikációs Igazgatósága.

- Ez a projekt nemcsak egy dal, hanem egy közösségi összefogás egy olyan ügyért, ami igazán számít, hiszen vért csak véradással pótolhatunk – mondta el Bayerné dr. Matusovits Andrea, az OVSz főigazgatója a „Csak egy hős…” kapcsán. A főigazgató hozzátette, hogy ezzel a dallal szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket mindazoknak a véradóknak, akik önzetlen segítségükkel nap mint nap hozzájárulnak a betegellátás sikeréhez. Mint kiemelte, „külön köszönet illeti az előadóművészeket is. Támogatásuk és szerepvállalásuk példaértékű, és nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy még több ember figyelmét felhívjuk a véradás fontosságára.

Íme, a szóban forgó „Csak egy hős..”című dal és videoklip, ami reményeink szerint hozzájárul ahhoz, hogy a gödöllőiek közül is – akik tehetik – egyre többen éljenek az akár életmentő véradás lehetőségével. Gödöllőn legközelebb június 5-én, szerdán 9.30 és 18 óra között lesz véradás a Művészetek Háza épületében. Időpontot foglalni ide kattintva lehet.Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online