Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: gödöllői gólfesztivál a sereghajtó ellen

2024-05-15 20:15:22

A találkozót eredetileg április 27-én játszották volna le, de a – bajnoki tabella sereghajtó pozíciójában tanyázó, kiesőnek tekinthető – vendégek sérülésekre hivatkozva kérték annak elhalasztását. Így lett a napfényes helyett május 15-én kis híján villanyfénybe torkolló ütközet az összecsapásból.

Valójában csupán annyi volt a kérdés a találkozó előtt, menny idő kell a hazaiaknak ahhoz, hogy megindítsák a gólszériát. Nos, Koziorowski Richárd duplájának köszönhetően a 10. percben már 2-0 állt az eredményjelzőn. Ezt követően a gödöllői legénység már háromszor volt eredményes a szünetig: sorrendben Mertse Ábel, Dolhai Gergő és Barabás Ádám fogadta társai gratulációját.
Az első 45 percben látottak alapján nehezen bizonyult elképzelhetőnek, hogy a második félidőben több találat már nem esik az egyoldalú összecsapáson. Aztán mégis ez történt, mert a meddő fölényben játszó gödöllői társulat kihasználatlanul hagyta gólszerzési lehetőségeit, a vendégek pedig nem igazán kerültek szépítéssel kecsegtető helyzetbe.

Győzelmével a gödöllői csapat 6 pontra megközelítette a tabellán az éllovas Dunaharasztit. Ahhoz azonban, hogy meg is előzze, egyszerre két tényezőnek kell teljesülnie: részben annak, hogy a GSK a még hátralévő három mérkőzését megnyerje, részben pedig annak, hogy mindeközben a városunk formációjánál minden bizonnyal több győzelmet jegyző DMTK ne szerezzen kettő pontnál többet (esetleg három döntetlennel hármat és akkor a gólkülönbség dönthet) három forduló alatt. Valljuk be, nagyon kicsi az esély arra, hogy ez megtörténjen.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:
Gödöllői SK – Felsőpakonyi KSE 5-0 (5-0)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (2), Mertse Ábel, Dolhai Gergő, Barabás Ádám.
A Gödöllői SK csapata 67 ponttal, 73-22-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Örkényi SE – Gödöllői SK május 19., vasárnap 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online