Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: simának indult, mégis drámai végjátékban született meg a gödöllői diadal

2024-04-20 18:46:53

NB II. Észak-Kelet csoport, felsőházi rájátszás (1-8. helyek), 4. forduló:
Nyírbátor KC – Gödöllői KC 30-31
(12-18)

A csoport sereghatójánál, a rájátszásban még pont nélküli Nyírbátor együttesénél tette tiszteletét Bartos Gábor csapata április harmadik szombatján. Az előzetes tippelgetések alapján jó esély mutatkozott a vendégsikerre.

A kezdő sípszótól azt lehetett érzékelni, hogy városunk legénysége egységesebb, szervezettebb, ezáltal hatékonyabb társulat, mint vendéglátója. Ebből kiindulva borítékolhatónak tűnt, hogy az első harminc percet követően a gödöllőiek vonulhatnak előnnyel a szünetre. Így is lett!

A nyitó játékrész alatt felhalmozott hatgólos GKC-vezetés azonban a térfélcsere után szűk öt perc alatt három egységgel mérséklődött. Mi több, a 44. percben elfogyott a Bartos-csapat előnye (24-24). Ettől kezdve új meccs kezdődött, amiből drámai, mindkét oldalon kétperces kiállításokkal terhelt végjátékban – a kiélezett helyzetben hétméterest hárító Kármán Péter bravúrjának is köszönhetően – a gödöllői legénység került ki győztesen.

A Gödöllői KC férficsapata 8 ponttal, 275-321-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll az NB II. Észak-Kelet csoportjának felsőházi rájátszásában.
Következik: Gödöllői KC – Opus Tigáz Hajdúszoboszló április 28., vasárnap 18 óra, Hajós iskola tornacsarnoka.


U20 (II. osztály Keleti-csoport
): ÓAM-Ózdi KC – Gödöllői KC 35-26 (18-13)
A GKC – Bartos Gábor által trenírozott – juniorcsapata 30 ponttal, 615-480-as gólkülönbséggel a 2. pozíciót tudhatja a magáénak a csoport tabelláján.

U18 (II. osztály Keleti-csoport):
Balmazújvárosi KK – Gödöllői KC 44-41 (22-22)
A gödöllői egyesület Mácsár Gyula szakmai irányításával készülő, döntően 16-17 éves(!) tehetséges fiatalokból álló ifjúsági formációja 10 ponttal, 509-578-as gólkülönbséggel a csoport 8. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online