Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A legjobb kerti szivattyúk összehasonlítása

2024-04-20 11:25:32

A kerti szivattyúk terén igencsak széles ma a piaci kínálat. Nagyon nem mindegy persze, melyik típussal és milyen teljesítményű eszközzel dolgozik az ember. Ahogy az sem, hogy családi házba, hétvégi házba vagy telekbe, vízellátásra, öntözésre vagy épp locsolásra szeretnénk használni.

A Szivattyuk.hu oldalán a legjobb kerti szivattyú típusok fellelhetők a hazai és nemzetközi piacról, így mindenki biztos lehet benne, hogy a minőség tekintetében nem fog mellényúlni – ahogyan másban sem, hiszen a vásárlást a magas szaktudású csapat is segíti. A termékek pedig akár gyorsan és azonnal raktárról is elérhetők, de lehetőség van a személyes megjelenésre és választásra is.

Melyek a legjobb kerti szivattyúk?
A szakmai tapasztalatok alapján azt lehet mondani, hogy van pár olyan piaci szereplő, amelyek kitűnnek a tömegből e téren. Ilyen – például – a Pedrollo, a Grundfos, a LEO és a Wilo is. A kerti szivattyúk terén azonban elsőre két nagyon hasonlónak tűnő darab között is lehetnek nagyobb különbségek, eltérések. Ilyen – például – a Pedrollo JSWm 2AX és a Pedrollo Future-JETm 2AX is.

Mi a különbség a két Pedrollo típus között?
A kettő közötti megkülönböztetés leginkább a technológiai megközelítésben rejlik. Nézzük elsőnek a JSWm 2AX kerti szivattyút! Ez egy hosszú múltra visszatekintő, nagy hírnévvel, megbízhatósságal és tartóssággal bíró darab. Megőrzi a klasszikus elemeket, a konzervatív irányt képviseli – ez viszont nem jelenti azt, hogy ne haladnának közben a korral.

Az viszont biztos, hogy a Future-JETm 2AX már igazi 21. századi termék. Modern, innovatív, és olyan szempontokat vesz figyelembe, mint a hatékonyság és környezettudatosság. Az önfelszívó ejektorral szerelt rendszer pedig modern tervezési elveket is lehetővé tesz, amivel garantálja a magas teljesítményt – alacsonyabb energiafelhasználás mellett.

A kettő termék közötti különbség a vízszállításban is megmutatkozik: a Future-JETm 2AX tudja a nagyobb mennyiségű vizet alacsonyabb nyomáson szállítani, utóbbi pedig inkább az általános szinten közelíti meg.

Joggal merül fel a kérdés persze, hogy mi alapján és hogyan válasszunk. Itt azt kell szem előtt tartani, hogy kinek mi a fontos: a modern technológia és energiahatékonyság, illetve van-e olyan terület, ahol egyértelműen a Future-JETm 2AX-et lehet jobban kihasználni. Az a vád összességében egyik darabot sem érheti, hogy ne lenne minőségi, hiszen Pedrollo márkájú termékek.


Grundfos, Leo és Wilo kerti szivattyúk
Ne felejtsük el, hogy van még pár prémiumminőségű márka, amelyektől bátran vásárolhatunk – például a Szivattyuk.hu oldaláról. Ezek a modellek szintén nem okoznak csalódást, és számos információt lehet róluk találni a blog szekcióban, ahol folyamatosan frissülő szakmai tartalmakat olvashatnak a látogatók. Kérdés esetén pedig bátran lehet a több évtizedes gyakorlattal rendelkező kollégákhoz fordulni. Kép forrása: szivattyuk.hu (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online