Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vízilabda OB 2: elvesztette veretlenségét, de éremért csatázhat a gödöllői csapat

2024-04-13 18:08:00

Április 13-án, a mórahalmi uszodában lejátszották az OB 2-es vízilabda-bajnokság középszakasza, felsőházi (1-8. hely) rájátszásának négy csapatot számláló 2. csoportjában a harmadik, egyben utolsó forduló mérkőzéseit. A Petlyánszki Péter szakmai irányításával készülő gödöllői együttes két összecsapásban volt érdekelt. Íme, a részletek:

MATE-GEAC-MSA – UNI-Győr GYVSE 6-8
(2-4, 0-1, 3-2, 1-1)
MATE-GEAC-MSA – ELTE-BEAC 6-10 (2-2, 1-3, 1-3, 2-2)

A győriek, majd az ELTE-BEAC ellen elszenvedett fiaskók már nem befolyásolták a gödöllőiek továbbjutását, viszont ezek voltak azok a vereségek, amik megszakították az MGM veretlenségi sorozatát a csapat első OB 2-es bajnoki idényében.
Hat mérkőzés alapján a gödöllői csapat 12 ponttal, 62-53-as gólkülönbséggel a 2. helyen végzett a csoportban. A csoport győztese az ELTE-BEAC lett 13 ponttal, harmadik az UNI-Győr 6 ponttal, negyedik pedig a Szegedi VTK 4 ponttal.

A MATE-GEAC-MSA legénysége bejutott az 1-4. helyekért lezajló éremosztó rájátszásba, aminek további résztvevői: Semmelweis Egyetem SE, Alarm Sensor-Aquatics UVSC Miskolc, ELTE-BEAC.
A final four mérkőzéseit – hasonlóan a középszakaszhoz – három fordulóban rendezik meg, ahol minden csapat fordulónként 2-2 találkozót játszik. A hat összecsapást követően alakul ki az OB2-es férfibajnokság top négyesének végső sorrendje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online