Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ön szerint hol vessék be a traffipaxot Gödöllőn?

2024-04-03 18:24:22

Csatlakozva az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez, a magyar rendőrség április 19-én, pénteken 6 órától április 20-án, szombaton 6 óráig Speedmarathon néven 24 órás sebességellenőrzést végez – olvasható a police.hu oldalon.

Az ellenőrzés elsődleges célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, és nem a szankcionálás. Azonban a dokumentált jogsértések miatt a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő intézkedésekre kerül sor.
A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az akció napján az ellenőrzött járművezetők 95%-a az előírásoknak megfelelően választotta meg a sebességét.

Hasonlóan az eddigi akciókhoz, a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár arra vonatkozóan, hogy az említett időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.
Az állampolgárok javaslatait az illetékes rendőr-főkapitányságok április 8-án, hétfőn 12 óráig várják. A gödöllőiek erre az email-címre küldhetik el helyszín-ajánlásaikat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online