Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy valódi élmény: ilyen egy igazi tantra masszázs

2024-03-22 11:13:52

Sokan vágynak különleges élményre, ami nem csak egy sima utazás, egy mozi, vagy éppen egy közös kaland a párjukkal. Van, amikor szimplán saját magunkkal szeretnénk együtt lenni, kapcsolódni a belső énünkhöz. Ezt egyedül nehezen tudjuk megtenni, hiszen a legtöbben szinte képtelenek kikapcsolni az agyukat. A tantra masszázs abban segít, hogy felkeltsük az érdeklődést saját magunk iránt, hogy el tudjuk engedni a gátjainkat, hogy újra önmagunk lehessünk.

Az alábbiakban egy valódi élményt osztunk meg, ami jól körbeírja azt, hogy mit élhetünk át.

Egy szép áprilisi nap
Április 26-ot írunk, amikor ellátogattam életem első intimázs tantra masszázsára. Sosem gondoltam volna, hogy ez egy ilyen különleges élményt jelent számomra, ami az egész életemre hatással lesz. Korábban, amikor intim masszázsról volt szó, akkor azt gondoltam, hogy minden úgy zajlik, mint az erotikus filmekben, ahol a lányok fekszenek a földön, a férfiak pedig nekilátnak a masszázsnak. A vége persze minden esetben egy kiadós együttlét volt.

Az intim masszázs azonban sokkal több ennél. A masszőr segítségével közelebbről megismerkedhettem a masszázs ezen formájával. Egy előzetes telefonos beszélgetést követően rájöttem arra, hogy valószínűleg nem azt fogom kapni, amit először gondoltam. Végül így is lett. A telefonban a masszőr hangja nagyon megnyugtató és barátságos volt. Amikor találkoztunk, akkor nagyon féltem és izgultam, hogyan fog ez az egész alakulni. Aggódtam, hogy sírni fogok, esetleg nevetni vagy kiabálni, hiszen nem tudtam, hogy milyen érzéseket vált majd ki belőlem ez a folyamat.

Az első találkozás
Amikor elérkezett a nap, akkor talpig fehérben jelent meg előttem a masszőröm, ami talán kissé steril látványt nyújthatott, de ez megnyugtatott engem. Behívott, levettem a cipőmet, letettem a táskámat, majd megmutatta, hogy merre menjek. Mielőbb beértünk, megkérdeztem tőle, hogy itt kell-e levetkőznöm, vagy majd később. Erre a válasz az volt, hogy lassan a testtel, hiszen most sehova nem rohanunk, ez nem erről szól.

Beléptem a szobába, ahol bordó függönyök és sötétvörös színek vártak engem. A hangulatos világítás és a kellemes zene azonban ellensúlyozott mindent. Pár kérdést átbeszéltünk, hogy tudjam, mire is vállalkozom. A vége egy igen érdekes beszélgetés volt, ahol még az első szerelmemről is kérdeztek engem.


A masszázs élménye
A folytatásban felajánlotta, hogy bátran zuhanyozzam le, szedjem össze magam, bent várni fog engem. A masszázs egy kellemes rituáléval indult, aminek a szerepe az volt, hogy egymásra tudjunk hangolódni.

Nagyon lassan haladt, lefelé menetelt a hasamon keresztül egészen a lábamig végig simogatott. Minden mozdulata rendkívül gyengéd volt, egy percig nem éreztem magamat kellemetlenül, pedig minden egyes tettéből sugárzott az erotika. Sosem éltem át hasonlót, főleg, hogy most volt először alkalmam kapcsolódni a saját jónimhoz. Voltak részek, ahova többször visszatért, összességében azonban hagyott, hogy az én tempómban haladjunk. Katartikus élmény volt. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online