Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újítsd meg a teraszt időtálló kompozit burkolattal!

2024-03-20 09:42:50

Tavasszal, ahogy az idő jóra fordul, nemcsak a növények élednek fel téli álmukból, hanem mi, emberek is, és szívjuk magunkba a melengető napfényt, egyre többet időzünk a szabadban, a teraszon.

Előkerülnek a kényelmes kerti bútorok, a napernyők, nekilátunk a terasz rendbetételének, és ekkor szembesülünk azzal, hogy a burkolat már nem a régi, ideje lenne felújítani. Dönteni kell arról, megtartjuk-e a meglévőt és csak javítjuk, vagy újat választunk.

Sokak által kedvelt népszerű és modern megoldás a WPC burkolat, hiszen gyönyörű, tartós és nem igényel karbantartást. Tarts velünk, ismerd meg Te is!

Azoknak, akik a fa szépségét szeretik
A korszerű WPC teraszburkolatok minden igényt kielégítenek, nagyszerű megoldást nyújtanak erkélyek, teraszok, kerti járdák, medencepartok burkolására, de kerítésnek és még sok minden másra is kiválóak. Sokan kedvelik a klasszikus faburkolatok esztétikáját, otthonos megjelenését, ám ezek csak rendszeres karbantartás mellett őrzik meg eredeti szépségüket, jellemzőiket. Az utókezelésük nemcsak idő- és munkaigényes, de költséges is, nem beszélve arról, hogy ha nem kerítesz rá időt 1-2 évente, olyan állapotba kerülhet, hogy nem éri meg felújítani.

Felejtsd el a teraszburkolatról való gondoskodást, válassz kompozit anyagokból készült korszerű, gondozásmentes fahatású WPC burkolatot, amely a fa és a műanyag legjobb tulajdonságait egyesíti!

Mi az a WPC?
Ha teraszfelújítás vagy -burkolás előtt állsz, a WPC-t feltétlen meg kell ismerned! A bútoripari farostból és újrahasznosított műanyagból készült kompozit anyag ötvözi a 2 alapanyag valamennyi előnyös tulajdonságát, a WPC modern korunk egyik legnagyszerűbb megoldása, amely teraszburkolatként használva hosszú élettartamot, időtlen megjelenést garantál utólagos felületkezelés nélkül!

Különböző színek közül választhatsz, így az elképzelésedhez, a környezethez igazíthatod a megjelenését. Anyagában színezett, ezáltal nem kopik, nem fakul, illetve robusztus, strapabíró felületet képez, nem vetemedik és nem szálkásodik.

Kétféle burkolólap áll rendelkezésre, a standard típusú lécek egyik oldalukon sűrűn, másikon ritkábban bordázottak, így csúszásmentes felületet képeznek, bármelyik oldalával is fektetjük. A prémium burkolatok megjelenésükben és tapintásukban megszólalásig hasonlítanak a valódi fafelületekhez. Igényeink, a felhasználás helye és a rendelkezésre álló költségvetés függvényében választhatjuk ki a számunkra megfelelőt.


Élvezd a WPC burkolatok időtálló szépségét!
Amennyiben erre az anyagra esik a választásod, nem kell aggódnod a karbantartás miatt, hiszen a WPC víz- és UV-álló, így se a csapadék, se a napfény nem árt neki, és élettartama ideje alatt semmilyen extra gondoskodást nem igényel. Tisztítása egyszerű, sepréssel és makacsabb szennyeződések esetén magasnyomású készülékkel történő mosással újra a régi fényében tündököl.

És, ha mindezek az előnyök még nem győztek volna meg, azt is eláruljuk, hogy nem szükséges szakembert hívni, magad is nekiállhatsz a burkolásnak. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online