Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Választás 2024: jó irányba terelné a várost a Szövetségben a Gödöllőiekért Egyesület

2024-03-20 10:55:37

Március 19-én, 82 nappal a június 9-ére kiírt önkormányzati választás előtt nyilvánosságra került, hogy kiket indít a Szövetségben a Gödöllőiekért Egyesület városunkban.

A szervezet polgármester-jelöltje, a jelenleg is képviselőtestületi tag Kolozs Csaba (képen középen) lesz, aki 2019-ben már kandidált erre a tisztségre.
A körzeti jelöltek névsora (képen balról jobbra): Wisznovszky Tamás (X. számú választókerület), Kocsi Tamás (II. számú választókerület, jelenleg is képviselő), Debreczeni Attila (VIII. számú választókerület), Török Sándor (IX. számú választókerület, jelenleg is képviselő), Kaiserné Jósvai Ágnes  (VII. számú választókerület), Kovácsné Ambrus Viktória (I. számú választókerület), Máthé László (III. számú választókerület, jelenleg is képviselő), ifjabb Varga Árpád (IV. számú választókerület), Tóth József (V. számú választókerület), Samu Zoltán (VI. számú választókerület).

„Jó irányba Gödöllőt!” - a GDL Pelikán szövetség elkötelezte magát amellett, hogy új lendületet adjon Gödöllőnek. Tudjuk, hogy városunk rendelkezik mindazzal, ami szükséges ahhoz, hogy újra egy dinamikusan fejlődő közösség lehessen. Azonban ahhoz, hogy ezt elérjük, szükség van a változásra. Ne hagyjuk, hogy újabb 5 év elmenjen mellettünk érdemi fejlődés nélkül. Tegyük együtt Gödöllőt ismét büszkévé és virágzóvá! – olvasható Kolozs Csaba polgármester-jelölt közösségi oldalán.


A Szövetségben a Gödöllőiekért elnevezéséből arra lehet következtetni, hogy az országot kormányzó Fidesz-KDNP pártszövetség nem jelenik meg jelölőszervezetként településünkön.

A gödöllői választási körzetek utcajegyzéke ide kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online