Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen egy igazán modern étkezőasztal?

2024-03-19 11:18:02

A modern otthonokba a legtöbben olyan bútort választanak, amelyek minőségiek, és megfelelnek a kor divatjának. Bár, vannak, akik az étkezőt rusztikus vagy country stílusban rendezik be, a legtöbben itt is minimalista enteriőrt alakítanak ki.

Szerencsére, ők is megtalálhatják maguknak a megfelelő bútorokat a helyiségbe: a VIP Kanapé webáruház modern étkezőasztalokat és székeket is kínál. Nézzük, melyek a legkedveltebb termékek!

Étkezőasztal, de nem csupán étkezéshez
Az egyik legjellemzőbb tulajdonságai a mai bútoroknak, hogy többfunkciósak: ilyenek azok a modern étkezőasztalok is, amelyek a fent említett webáruházban elérhetők. Egyedi dizájnjuk, különleges kialakításuk miatt gyakran a nappalikba, illetve a dolgozószobákba is teszik őket, hiszen e célból is remekül megfelelnek.

Az asztalok többsége ugyanis nyitható, bővíthető, emellett nagyon esztétikusak is, és könnyen tisztíthatók. Az egyedi külső nem egy esetben felhívja magára a figyelmet, így tárgyalótermekbe is kerülhet egy modern étkezőasztal. Tipikusan jó példa erre a Champ nevű modell.

Innovatív megoldások
Ha jól megfigyeljük a termékeket, láthatjuk azt is, hogy igen sok asztal liftmechanikás, ez azt jelenti, hogy egyetlen mozdulattal bővíthető, illetve összecsukható. Ilyen szempontból azt mondhatjuk rá, hogy ergonomikus, hiszen nem nekünk kell az asztallapok behelyezésével foglalkoznunk. Ilyen bútor az Empoli.

Más extrával is találkozhatunk. A VIP Kanapénál is elérhető Ulm étkezőasztal teteje temperált üveglapból van, ez azért praktikus megoldás, mert így a forró tepsit, lábast is letehetjük rá anélkül, hogy előtte leterítenénk az edény alá valamit. Ráadásul, az ilyen felület könnyebben is takarítható, mint egy fafelületű asztal.

Az asztalok színe
A modern konyhákban magasfényű bútorok a divatosak, ezt követik a modern étkezőbútorok is. Ha valaki esztétikusan szeretné berendezni a helyiségeit, akkor figyelembe veszi a bútorok anyagát is.

Magasfényű, fehér modell az Aachen termék az említett webáruházban, különlegessége, hogy a lábazata matt fekete. Épp ezáltal ez is többféle helyiségbe ideális, és megfelelő széket is találunk hozzá.


Rendelésre vásároljunk bútort vagy készletről?
Amikor berendezzük új lakásunkat, fontosnak tartjuk, hogy az minél előbb, minél esztétikusabb állapotba kerüljön, éppen ezért sokan döntenek úgy, hogy nem várják meg a rendelési időt, és készletről vásárolnak. Szerencsére, az étkezőbútorok esetében ez tökéletes megoldás, hiszen itt nem kell méretekkel különösebben foglalkozni, mint például egy franciaágy esetében.

Ha, tehát, te is gyorsan szeretnéd berendezni minőségi bútorokkal az étkeződet, mindenképp látogass el a VIP Kanapé webáruház oldalára vagy menj el személyesen az üzletükbe! Az eladók rendkívül segítőkészek, és hasznos tanácsokat is tudnak adni.

Egyúttal a megfelelő székeket is kiválaszthatod az asztal mellé, így könnyedén kialakítható a hangulatos étkező. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online