Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így kaphatnak második esélyt az informatikai és kommunikációs eszközeink

2024-03-17 10:57:31

Ha az informatikai és kommunikációs eszközeink számunkra már nem jelentenek nagy értéket, attól még jó szolgálatot tehetnek másoknál. Miért ne kaphatnának egy második esélyt akkor, ha ez nekünk, a felújítást végző cégnek és a vásárlónak is jó? Lássuk, hogy mire is gondolunk!

Mi lesz a nekünk már nem kellő informatikai és kommunikációs eszközeinkkel?
A legrosszabb, amit tehetünk, az az, hogy hagyjuk őket porosodni a polcon, a fiók mélyén vagy bárhol máshol. Ez azokra is vonatkozik, melyeket már bekapcsolni sem tudunk, és azokra is, amiket azért cseréltünk le, mert számunkra már nem voltak megfelelőek, mert – például – túl régiek, elavultak vagy épp lassúak voltak.

Ehelyett adjunk nekik egy második esélyt! Ez nem azt jelenti, hogy továbbra is nekünk kell használnunk őket, azt viszont igen, hogy érdemes megnézni, miként tudnánk őket hasznosítani vagy hasznossá tenni mások számára. A PC Aréna felvásárlási programja – például – több lehetőséggel is kecsegtet, de akár családon belül vagy barátaink körében is szükség lehet még arra, amire nekünk már nincs.

Attól, mert nekünk nem kell, másnak még kellhet!
Ha nem elromlik egy készülék, csak épp már egy újra, modernebbre, gyorsabbra, erősebbre van szükségünk, akkor attól még a régit mások tudják használni. Ezért ilyenkor gondoljuk végig, hogy kinek lehetne rá szüksége? Kérdezzük nyugodtan körbe a családban, a barátainknál, esetleg a volt iskolánkban, munkahelyünkön.

Lehet, hogy gyermekünk kezében lesz a legjobb helyen vagy épp az unokatestvéreink gyermekeinél. Esetleg a volt iskolánk számára is jól jöhet például egy monitor vagy egy még használható (csak számunkra már túl lassú) laptop.

Ha viszont nagyobb mennyiségen szeretnénk cégként túladni, akkor mindenképp keressünk olyan lehetőségeket, mint amilyet a PC Aréna felvásárlási programja is kínál. Ráadásul, nem csak céges megkereséseket fogadnak, így magánszemélyként is eladhatjuk a már nem használt informatikai és kommunikációs eszközeinket.


Három kiváló lehetőség cégként
Ha vannak olyan céges laptopjaink, táblagépeink, PC-ink, monitorjaink vagy okostelefonjaink, melyeket lecserélnénk, akkor keressük bátran a PC Aréna felvásárlási lehetőségeit. Ők ugyanis kidolgoztak három olyan megoldást, melyek kiválóak ilyen szituációban. Nézzük is, hogy melyek ezek!

• A hagyományos megoldás az, hogy felvásárolják tőlünk a termékeket, felújítják, majd továbbértékesítik.
• A céges alkalmazottainknak is kedvezhetünk azáltal, hogy speciális, céges árat biztosítunk nekik a lecserélt, felújított eszközeinkre.
• Végül ott van a jótékonyság lehetősége is. Egy ilyen kampány során támogathatjuk a helyi közösségi szervezeteket vagy például az oktatási intézményeket.

Több okból kifolyólag is érdemes ezeket a lehetőségeket megfontolni. Természetesen, köztük van az is, hogy segíthetünk másoknak, legyen az egy helyi közösségi szervezet vagy egy oktatási intézmény. Az informatikai és kommunikációs eszközeink másodvirágzása így biztosítva lehet. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online