Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négyszázezer forintos támogatást nyert a gödöllői Hajós iskola a Tesco-tól

2024-02-29 16:13:48

Február második hetének végéig 14. alkalommal adta a vásárlói kezébe a döntést a Tesco, miután eddig lehetett szavazni arról, milyen helyi, jótékony célú kezdeményezéseket támogasson az áruházlánc az „Ön választ, mi segítünk” programja keretében.

A Tesco gödöllői áruházában is több szervezet kezdeményezésére, célkitűzésére voksolhattak a vásárlók. A szavazatok összegzése után a Tesco 54-es körzetében (Thegze Lajos utcai áruház vonzáskörzete) az első helyezettnek járó 400 ezer forintos támogatást a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola Alapítvány Segítse újjávarázsolni a Hajós kisiskolásainak játszóterét! elnevezésű, a Török Ignác utcai épület udvarán megvalósítani tervezett projektje érdemelte ki.
Másodikként 200 ezer forintot nyert el a III. Isaszegi Pedál-Derby kerékpárverseny és baleset-megelőzési nap (Családok Isaszegért Egyesület), míg 100 ezer forintos támogatást élvez a gödöllői Tessedik Sámuel Evangélikus Szeretetszolgálat Mosolygó kert a fogyatékossággal élő fiatalok új közössége számára című kezdeményezése.

Adalékként szolgálhat, hogy az „Ön választ, mi segítünk” 14. fordulójában országosan közel 2 millió zsetonnal szavaztak a Tesco vásárlói, a vállalat pedig összesen mintegy 42 millió forinttal támogat 173 nyertes projektet.
Pest vármegyében 25 pályázatra voksolhattak a vásárlók január 15. és február 11. között, a legtöbb zsetont a ráckevei Tesco hipermarket vásárlói dobták be – olvasható a Tesco Sajtóosztálya által  hírportálunkhoz eljuttatott közleményében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online