Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kerékpár szállítása biztonságosan? Mutatjuk, hogyan lehetséges!

2024-02-27 09:55:52

Ha a kerékpározás szerelmesei vagyunk, akkor könnyen meglehet, hogy erről az igen kedves elfoglaltságunkról, hobbinkról akkor sem akarunk lemondani, amikor elutazunk valahova. Szerencsére, nem is kell, hiszen a kerékpárunkat is magunkkal tudjuk vinni az útra.

A kérdés legfeljebb csak az, hogy ezt hogyan tudjuk kivitelezni biztonságosan? Nos, a választ a MindenAmiThule kerékpártartó kínálata rejti magában, itt ugyanis megtaláljuk azokat a márkás autós kiegészítőket, amik megbízható használatot biztosítanak. Még abban az esetben is, ha történetesen a biciklink szállításáról van szó.

Mit érdemes tudni ezekről a kerékpártartókról? Miben különböznek más, hasonló funkcióval rendelkező kiegészítőktől? Nem szaporítjuk tovább a szót, máris hozzuk a válaszokat, íme!

Többféle típusú kerékpártartó is a rendelkezésünkre áll
Mindenekelőtt azt kell tudnunk, hogy a Thule cég számos különböző kivitelben készülő kerékpártartót kínál számunkra. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy lehetőségünk van egy, illetve több kerékpár szállítására is, de nem csak a biciklik számát illetően van választási lehetőségünk.

Vannak kerékpártartók, amiket a tetőre tudunk rögzíteni, vannak, amik a hátsó ajtóra szerelhetőek és vannak olyanok is, amik az autócsomagtartóra vagy a vonóhorogra kerülhetnek fel. Így mindannyian azt a típust választhatjuk, amit a leginkább megfelelőnek érzünk.

Egyszerűen és biztonságosan felszerelhetőek
Valljuk be, egyikünk sem szeretne hosszasan bajlódni a kerékpártartó felszerelésével, sok autós kiegészítő már ezen a ponton elbukik. A Thule cég azonban pontosan tisztában van eme fontos igényünkkel, éppen ezért az általuk gyártott változatokat nagyon egyszerűen fel lehet szerelni. Az ehhez szükséges alkatrészek is a termékhez tartoznak, így nekünk nem kell külön gondoskodnunk róluk.

És persze, az is rendkívül fontos, hogy a kerékpártartó a felszerelést követően stabilan a helyén maradjon és biztonságos szállítást tegyen lehetővé. A Thule kerékpártartóira ebből a szempontból sem lehet panaszunk, azok ugyanis a magas minőségű anyagkialakításuknak és a megbízható rögzítési technikájuknak köszönhetően nagyon ellenállóak, tartósak és strapabíróak. Így nem kell aggódnunk amiatt, hogy egy-egy élesebben bevett kanyar vagy nagyobb bukkanó miatt a kerékpárjaink elmozdulnak a helyükről, vagy ami még rosszabb, leesnek a tartóról.


Többféle árkategóriából válogathatunk
Végül, de nem utolsó sorban, azt is meg kell említenünk a Thule kerékpártartóinak előnyei között, hogy többféle árkategóriában is rendelkezésünkre állnak. Az alapdarabokhoz olcsóbban hozzá tudunk jutni, de ha több pénzt tudunk rááldozni a vásárlásra, akkor a prémium modellek közül is választhatunk.

Ha pedig még nincs rá anyagi keret, akkor akár ki is bérelhetjük valamelyiket, ugyanis erre is van lehetőség a MindenAmiThule oldalán. Döntsünk az igényeink, egyéni lehetőségeink szerint! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online