Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy pár fülbevaló mindig jó döntés

2024-02-26 09:57:30

Amint megtalálod a saját stílusod, bizonyára meglesz az az eleme a megjelenésednek, ami egyfajta védjegyeddé válik. Nálam ez kétségkívül a fülbevaló. El sem tudom képzelni, hogy anélkül hagyjam el a házat. És mindig akad egy új, ami megtetszik…

Mindenkinek szüksége van egy csinos darabra
Sokszor nem is gondolnánk, hogy egyes kiegészítők mennyire feldobják az aznapi öltözetünket. Ha a ruhadarabok összeállítása terén nincs is elég inspirációnk, egy jól eltalált ékszer képes magunkra vonzani minden tekintetet. A Velekey Ékszervilág webáruház dekoratív fülbevalókat kínál, melyek közül legalább egy pár biztosan elrabolja a szívedet.

Egyfajta játéknak tekinthetjük a megfelelő ékszer kiválasztását. Nagyban befolyásolja a végső döntést, hogy milyen eseményre megyünk, hogyan érezzük magunkat, milyen összképet szeretnénk elérni. Vannak azért örök klasszikusok is, például a karika fülbevaló mindig megállja a helyét.

Törekedjünk arra, hogy kiegészítőink színe, anyaga harmonizáljon egymással. Azonban érdemes a mértékletesség elvét követni, és úgy variálni az ékszereket, hogy ne keltsenek túlzsúfolt hatást. Mind ismerjük a mondást: „a kevesebb néha több!”. Ezt tartva szem előtt induljunk el otthonról.

Meg kell találni a tökéletes fazont
Amikor fülbevalót viselünk, nagyon sokat számít, hogy milyen fazon mellett rakjuk le a voksunkat. Ugyanis a fülékszer keretet ad az arcunknak, ideális helyzetben kiemeli a vonásainkat. Egy rosszul megválasztott darabbal viszont pont ellenkező eredményt kapunk.

Fontos tisztában lenni a saját arctípusunkkal, mert ennek köszönhetően tudunk rábukkanni arra a variációra, amely igazán illik hozzánk. Aki követi a sminktrendeket, tudja, hogy az arc helyes kontúrozásával mekkora változás érhető el. A fülbevaló viselésről is hasonló mondható el.

Az ovális, négyzet és gyémánt arcformával rendelkezők örülhetnek igazán, hiszen nekik minden jól áll! Ha kerek az arctípusod, a hosszabb, lógó hatású ékszerek között célszerű nézelődnöd. Amennyiben nem szeretnél lemondani a karika fülbevalóról, válassz oválisabb modellt. Szívalakú arcnál az áll melletti területre kerül a fókusz, így egy vastagabb, hangsúlyosabb darab lesz a befutó.

Webshop vagy ékszerüzlet?
Bevallom, valahányszor elsétálok egy ékszerbolt előtt, nagyon nehéz ellenállni a kísértésnek. Ráadásul az üzletbe betérve felpróbálhatom a vágyott ékszereket, így bizonyossá válik, hogy valóban jól áll-e az adott modell.

Ugyanakkor, semmi sem versenyezhet a webshopok széles kínálatával. Az otthonom kényelméből vásárolva beszerezhetem azt a színt vagy méretet, amelyre szükségem van. Továbbá, a legnépszerűbb márkák mind fellelhetők az online webáruházakban.

Személy szerint hétköznapi viseletként a Pandora ékszereit preferálom. Kiemelkedőbb eseményekre viszont egy különleges Thomas Sabo fülbevalót választok. Találd meg te is a kedvenceid, és tündökölj, bárhová is mész! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online