Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: miskolci vereségével más csapatok kezébe adta a sorsát a gödöllői legénység

2024-02-24 19:40:04

NB II. C-csoport, 12. forduló:
Szinvaparti KSE Miskolc – Gödöllői KC 32
-29 (15-15)

Egyetlen pont vagy – függően a Füzesabony utolsó, március 2-i fordulóbeli eredményétől – akár egy minimális különbségű vereség is azt jelent(h)ette, hogy Bartos Gábor társulata a felsőházi rájátszásban (1-4. helyezettek) folytathatja majd az NB II-es bajnoki küzdelemsorozatot.

Az Acélváros KK törlését követően csoportutolsóvá lett házigazdák eddig egyszer nyertek, az viszont hazai környezetben tették. A riválisok október végi, gödöllői ütközetén magabiztos GKC-siker született (36-24).

A mérkőzést a vendéglátók kezdték jobban, négygólos hátrányból (8-4) azonban elindította a felzárkózást a gödöllői alakulat, amely a 28. perc végére kiegyenlített (15-15).
A térfélcsere után kis híján egy fél félidőt kellett várni arra, hogy városunk csapata átvegye a vezetést (22-21). A fej-fej melletti küzdelem egészen 28 egálig folytatódott, majd az utolsó bő öt percben a hazai gárda a maga javára fordította az eredményt. Háromgólos vereségével a gödöllői csapat sorsa egy hét múlva, a Füzesabony – Szinvapart ütközeten dől majd el, kedvezően akkor, ha a füzesabonyiak nem aratnak háromgólosnál nagyobb különbségű győzelmet.

A Gödöllői KC férficsapata 10 ponttal, 321-337-es gólkülönbséggel egyelőre a tabella 4. helyén várja az alapszakasz lezárását az NB II. C jelű csoportjában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online