Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önkormányzati választás 2024: Donáth Anna nem említette a „kitűnő polgármesterek” között Gémesi György nevét

2024-01-30 17:48:10

Január 28-án a Momentum Mozgalom tisztújító küldöttgyűlése Donáth Annát választotta a politikai szervezet elnökének. Az Európai Parlament képviselője – a párt által kiadott sajtóközlemény szerint – székfoglaló beszédében kitért a június 9-én esedékes önkormányzati választásra is. Ennek kapcsán elmondta:
- Itt is szeretném világossá tenni, hogy ahol van elfogadható közös jelölt, ott együttműködünk. Ahol nincs mindenkinek megfelelő közös jelölt, ott előválasztást javasolunk. Vannak vitáim ellenzéki politikusokkal, de Őrsi Gergely, Botka László, Veres Pál és Nemény András kitűnő polgármesterek. Vagy éppen Soproni Tamás és Pikó András. Mindegyikük győzelme fontos a számunkra.

A szerkesztőségünkhöz is eljuttatott névsorból kitűnik, hogy Donáth Anna nem említette a gödöllői polgármestert, Gémesi Györgyöt, aki 1990 óta vezetője a helyi önkormányzatnak. Nincs sok értelme találgatni, hogy miért történt ez így, inkább hagyatkozzunk arra, hogy korábbi körkérésünkre reagálva, mit mondott korábban a Momentum sajtóreferense:
- A Momentum indulni fog a gödöllői önkormányzati választásokon. Amint eljön annak az ideje, a Momentum és a helyi szervezet is megteszi a választásokkal kapcsolatos legfontosabb bejelentéseket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online