Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A háztartási gépek ápolására is gondoljunk!

2024-01-19 11:30:40

Sokan vásárolnak minőségi háztartási gépeket, azonban már a kiválasztás során is érdemes figyelmet fordítani arra, milyen további eszközök kellenek majd a készülékek megfelelő karbantartásához, ápolásához.

Legyen szó mosógépről, sütőről, kávéfőzőről, üvegkerámia főzőlapról vagy épp mosogatógépről, a Miele készülékápolás kategóriájában minden szükséges kelléket megtalálunk a termékek tisztán tartásához. Lássuk, mikor mire lehet szükség!

Mosógépekhez való tisztítóeszközök
Talán senkinek sem kell bemutatni a Miele mosógépeket, hiszen a gyártót e termékei tették igen népszerűvé. A speciális kialakítású modellek egytől egyig energiahatékonyan működnek, gyorsan, kíméletesen mosnak és hosszú élettartamúak.

Ezeket a mosógépeket minimum 20 évre tervezték, de csak akkor fogják hibátlanul elvégezni a feladatokat, ha az állapotukkal is törődünk. Az oldal kínálatában a következő eszközöket találjuk a készülékápoláshoz:

• IntenseClean:
Ez a só mosogatógépekhez is jó, a higiénikus tisztaságért felel, évente 1-3 alkalommal célszerű használni. Alaposan eltávolítja a lerakódásokat, zsírokat, elpusztítja a baktériumokat és friss illatot teremt.

• Vízkőmentesítő:
A mosógép legnagyobb ellensége a vízkő, ezért egy ilyen terméket mindenképp érdemes beszerezni. Citromsav található benne, amely kíméletesen tisztít. A szer a fűtőszálat, a dobot és más alkatrészeket is óvja. Ezt is elég évente 1-3-szor használni.

• Vízlágyító tabletta:
Ha kemény a víz a háztartásban, akkor nagy segítséget jelent ez a termék, amely védelmet nyújt a mosógépnek, de a ruháknak is, alkalmazásával ugyanis kevesebb mosószer marad a textíliákban. Mosásonként 1 darab tablettát érdemes bedobni a gépbe.

Kávéfőzőhöz való ápolótermékek
Nagyon népszerűek a márka kávéfőző gépei is, de itt is speciális ápolószerekkel tartható csak fenn a hosszú élettartam. Lássuk, mit kínál a gyártó!

• Ápolókészlet az összes Miele CM és CVA készülékhez
: Érdemes a szettet megrendelni, hiszen sok hasznos darabból áll. Találunk benne 6 darab vízkőmentesítő tablettát, 10 darab tisztítótablettát, 30 darab tejvezeték-tisztítót és 1 darab minőségi mikroszálas kendőt is. Természetesen az eszközök külön-külön is megvásárolhatók az oldalon.

• AutoCleaner:
A gyártó kávéfőzőinek automatikus tisztításához fejlesztették ki a terméket. A 4 darabból álló készlet kb. egy évre elegendő. A benne található szer hatékonyan távolítja el a maradványokat, lerakódásokat az eszköz belsejéből.

• Szilikonzsír:
ez a kis tubus nagyszerű kiegészítője az ápolási termékeknek. Kenjük be vele az automata kávéfőző főzőművét és a különböző tömítéseket a jobb teljesítmény érdekében!


CleanKitchen szett
Ha több termékünk is van a gyártótól, érdemes a szetteket keresni az ápolási eszközök között! A CleanKitchen készletben találunk OvenClean sütőtisztítót, üvegkerámia-tisztítót és antibakteriális mikroszálas törlőkendőt is.

További hasznos kellékek beszerzése sem árt, ezért mindig érdeklődjünk a készülék vásárlásakor a karbantartási tudnivalókról is. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online