Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tanfolyamok a szépségápolás és divat témakörében

2024-01-13 17:09:35

Sokan vannak, akik szeretnének hobbiból kitanulni egy szakmát, de olyanok is, akik később ezzel szeretnék a kenyerüket keresni. Különösen a műkörmös, sminkes, szempillaépítő, illetve a pedikűr tanfolyamok iránt nagy az érdeklődés a nők körében.

Az Alfakapos.hu szépségápolási és divat tanfolyamai között ezeket mind megtaláljuk, és a képzésekre bárki jelentkezhet. Tekintsük át röviden a legnépszerűbb kurzusokról való tudnivalókat!

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő alapismeretek tanfolyam
Ez a képzés levelező formában indul, nem szükséges elutazni sehová, ha ezeket az alapismereteket szeretnénk elsajátítani. Otthonról, az internet segítségével könnyen elvégezhetjük a kurzust.

Ám azt tudnunk kell, hogy ez valóban csak elméleti alapismereteket ad, így azoknak érdemes jelentkezniük, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy a szépségápolás területén helyezkednek majd el, de még nem döntöttek. Ha megtetszenek az itt tanultak, akkor bátran tovább lehet lépni, és egy gyakorlatiasabb képzést is el lehet végezni.

Amit itt tanulhatsz: anatómia és ortopédiai ismeretek, bőrgyógyászat, kéz- és lábápolás, a műkörömépítés 5-féle alaptechnikája és a hozzá kapcsolódó díszítések. Szó esik a munkavédelemről és a vállalkozási alapismeretekről is, továbbá megismertetnek a kurzuson a hennafestéssel és a masszázstechnikával is.

12 darab oktatási füzetben teszik közzé a tananyagot, amelyet sok-sok színes képpel és ábrával illusztráltak a jobb érthetőség érdekében.

Manikűrös és körömdizájner szakképesítés tanfolyam
Ennek a képzésnek az elvégzése érettségihez kötött. Sokan érdeklődnek iránta, hiszen a közel 6 hónapos tanulás végén szakmai bizonyítvány szerezhető, ami munkavégzésre is jogosít. Mivel gyakorlatorientált képzésről van szó, bizonyos időközönként személyesen is részt kell venni az oktatáson, de az elméletet ugyanúgy online is meg lehet tanulni.

Nézz utána az Alfakapos.hu oldalán, hogy a te városodban vagy annak közelében mikor indul a legközelebbi tanfolyam, és mely napokon lesznek az órák!

A következő témakörök elsajátítására nyílik módod: kézápolás, műkörömépítés, műkörömdíszítés, a biztonságos munkavégzés feltételei, a felhasznált alapanyagok kémiai összetevőinek ismerete.

Amennyiben műkörmösként szeretnél dolgozni egy szalonban, mindenképp ezt a képzést javasoljuk!


Szemöldök 3in1 tanfolyam ajándék szempilla-lifting tanfolyammal
Vannak olyan kozmetikusok, műkörmösök, akik szeretnék fejleszteni meglévő tudásukat, ezért keresnek tréninget. Számukra lehet hasznos például a 3in1 szemöldök tanfolyam, ahol a következőket lehet megtanulni:

• cérnás szemöldökszedés
• szemöldökfestés hennával
• szemöldök-laminálás

Most pedig még ajándékként szempilla-lifting ismeretekkel is bővül a képzés, ráadásul bevezető áron juthatsz hozzá mindehhez! Érdemes tehát minél előbb jelentkezni, ha nem akarsz lemaradni erről a kedvezményről. Nézz utána a fent említett oldalon, hogy mikor és hol indul a tanfolyam! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online