Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ahol minden videojáték fellelhető!

2024-01-12 13:38:49

A videojátékozás mára olyan népszerű lett az egész világon, hogy sorra jönnek ki még mindig az újabb és újabb játékok. Ráadásul, a régieknek újabb verziói készülnek, vagy csak egyszerűen frissítik őket. A technológia olyan iramban fejlődik, hogy az a konfiguráció vagy platform, amellyel játszott valaki két éve, idén már nem biztos, hogy elegendő teljesítményt fog biztosítani. Így tehát, ha valaki meg akar róla győződni, hogy a legújabb játékok is futnak a gépén vagy a konzolján, lépést kell tartania a legfejlettebb berendezésekkel.

Hihetetlen választék
Az emberi képzelet határtalan, és ezt bizonyítja az a tény is, hogy mennyire szerteágazó és ötletgazdag egy-egy játékszoftver. A BestMarkt webáruház videojátékai, játékszoftverei több mint 600 különféle szoftverrel várják a hozzájuk betérő látogatókat, hiszen amikor valaki egy bizonyos témára vagy történetre keres rá, fontos számára, hogy kellően nagy választékból tudjon keresgélni.

Ha ilyen nagy a választék egy webáruházban, akkor szükségszerű, hogy számtalan szempont szerint biztosított legyen a szűkítés lehetősége. Akik jól ismerik már a BestMarkt webáruházat, tudják, hogy az ár intervallumának meghatározásán kívül mindig rá lehet keresni a gyártóra is, ami, ha egy konkrét típust keresünk, már kellően nagy segítség az eligazodásban.

A platform kulcskérdés
A videojátékozóknak elsődleges szempont még a platform kérdése, hiszen az egyes szoftverek más és más platformokon futtathatók. Mivel ezeknek a videojátékoknak a memória- és grafikuskártya-igénye extrém magas, a laptopok nem igazán elégítik ki azt az igényt, hogy full HD-ban, szép képfelbontásban játszhassunk. Így alapvető, hogy tudjuk, milyen verziójú konzol van otthon, vagy esetleg asztali számítógépen fogunk-e játszani. Ez utóbbi esetben a konfiguráció teljesítménye nem egyezhet meg a szimpla irodai alkalmazásokat futtató, átlagos működésű gép teljesítményével.


Játékszoftverek minden korosztálynak
Már sok éve kimutatják a kutatások, hogy a videojátékozás piaca folyamatosan nő, újabb és újabb rétegeket bevonva. Már egészen az alsós iskolás korosztálytól kezdve az idősebb felnőttekig játszik mindenki, ami nem meglepő, hiszen sokszor olyan csodálatos színekben pompázó játékokra bukkanhatunk, amelyek túlmutatnak egy mozifilm kidolgozásán is.

Vannak bizonyos játéktípusok, amelyek egy adott korosztály kedvencévé nőtték ki magukat, mint például, a Minecraft, de ha valaki a kalandokat kedveli általánosságban, akkor elegendő, ha erre az alkategóriára keres rá, és mindjárt tovább tudja szűkíteni az opcióit.

Nem minden játékos szeret egyedül játszani. Az ő számukra a multiplayeres verziót is be kell jelölni, hogy megtalálják, ami megfelel a kívánalmaiknak. Fontos szempont még a szoftver nyelve, hiszen ha sok a szöveg a játékban, akkor ismerni kell valamennyire az adott nyelvet. A legtöbb videojáték angol nyelvű, de nem ritka a más európai nyelv vagy az orosz, japán, koreai sem. Aki pedig meg szeretné venni kedvenc játékának figuráját, itt azt is megteheti. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online