Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőiek számára is hasznos lehet a Magyar Közút útszámkereső portálja

2023-12-13 11:06:37

Új online felülettel, az útszámkeresővel rukkolt elő a hazai úthálózatból 31 ezer kilométernyi szakaszt kezelő Magyar Közút, amin az országos közúthálózatba tartozó utakról mostantól bárki könnyedén pontos információkat érhet el az adott út üzemeltetőjére, nevére, számára vonatkozóan. A portál segítségével a közlekedők könnyedén meghatározhatják egy adott pont helyadatait, ami támogatást nyújt – például – a közútkezelői kérelmek pontosabb előkészítéséhez is.
A most megjelenő, a gödöllőiek számára is hasznos felület elsődleges célja, hogy az országos, állami tulajdonban és üzemeltetésben lévő közúthálózatról tájékoztassa a látogatókat.

Az új felületen az úthálózat bármely pontja ötféleképpen kereshető, illetve kattintással is azonosítható. A jobb oldalon megjelenő adatok az országos közúthálózat minden pontját többféle módon azonosítják, mely adatok egy gombnyomással másolhatók, megoszthatók, az adott térképi nézet pedig képként lementhető. A felület mobileszközön megfelelő beállítások mellett mutatja az aktuális pozíciót is. Megfelelő ráközelítéssel a dinamikus helymeghatározás is használható, ami során a térképen egy úton végighaladva folyamatosan mutatja a felület az aktuális helyzetet, alapadatokat és közelítő értékű szelvényszámot is. Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online