Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két elkövető fél tucat lopását derítették fel a gödöllői rendőrök

2023-09-12 16:59:40

Szeptember 6-án egy mogyoródi utcában vette észre a település körzeti megbízottja azt a 22 éves férfit, akit két lopás miatt kerestek. Augusztusban munkahelyéről, egy helyi telephelyről indult haza, előtte azonban közel 2 millió forint értékű szerszámokkal pakolta meg hátizsákját. Egyik kollégája próbálta megállítani, de csak az egyik szerszámot tudta „megmenteni”. Elfogásának napján betért egy élelmiszerboltba is, ahonnan élelmiszerekkel megpúpozott bevásárlókosárral sétált ki egy nem működő pénztárnál, fizetés nélkül.
A lakóhely és állandó jövedelem nélküli P. Norbert ellen vagyon elleni bűncselekmények gyanúja miatt több másik eljárás is folyik jelenleg, most a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta.

A szeptember 9-én elfogott és őrizetbe vett 24 éves B. Jánost négy lopással gyanúsítják. Megfordult egy zsámboki templom kerékpártárolójánál, egy gödöllői üzletben, egy turai öltözőben, valamint egy bölcsődében. Ahogy a helyszínekben, úgy a zsákmányt tekintve sem volt válogatós: bicikli, sajtos pogácsa, mobiltelefon, pénz, összeszedett mindent, amit talált. Közel 400 ezer forint kárt okozott, a pénzt felélte enni- és innivaló formájában.
Felkutatása némi időbe tellett, mivel ismert lakó-, illetve tartózkodási helyére hiába tértek vissza a rendőrök, nem találták. Végül a selyemkaftános férfi a rendőrautó motorháztetőjén hasalva és bilincselve várta előállítását. Azóta a bíróság döntött a letartóztatásáról. Forrás: PVMRFK közösségi oldala


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online