Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: gödöllői bronz „felesben” az országos bajnokság viharos abádszalóki fordulóján

2023-08-06 14:21:42

Augusztus 4-e és 6-a között Abádszalókon rendezték meg az augusztus második hétvégéjén záruló strandröplabda országos bajnokság idei küzdelemsorozatának harmadik fordulóját. A megmérettetés mezőnyéből ezúttal sem hiányoztak a Gödöllői RC színeiben homokra lépett párosok.
A Karádi Zoltán vezetésével működő gödöllői szakosztályt részben vagy egészben képviselő kettősök közül az abádszalóki verseny 16-os főtábláján a hölgyeknél öt, a férfiaknál kettő gödöllői érdekeltségű páros kezdte meg szereplését a pénteki selejtezőt követő szombati napon.

Két elvesztett mérkőzés után a fiúknál a Marosi Gábor, Steixner Márk, valamint a Tompa Dávid, Merkler Ábel (Ráckeve SZSE) kettős a 13. helyet szerezte meg. A hölgyeknél Juraszik Patrícia és Villám Csenge, illetőleg Windisch Kinga és Kun Stefánia (SRSE) csoportgyőztesként, a Breuer Mirtill, Kristóf Dóra páros a nyolcaddöntő megnyerésével jutott a negyeddöntőbe, míg a Mester Orsolya, Szabó Anna és a Chován Ágnes, Gracza Sóti Fanni alkotta egységeknek ez nem sikerült, ezáltal a 9. helyen végeztek.

Negyeddöntő
Windisch Kinga, Kun Stefánia (SRSE) – Szabó Dorottya, Honti-Majoros Chiara (SRSE) 2-0 (19, 13)
Juraszik Patrícia, Villám Csenge – Gubik Hanna (ÓSSC), Nagy Eszter (Beach Sport) 0-2 (-23, -24)
Breuer Mirtill, Kristóf Dóra – Vaida Beáta, Villám Lilla (ÉDRA) 0-2 (-12, -11)
A párharcokban elvérző gödöllői párosok az 5. helyen zárták a szombati napon a viharos időjárás viszontagságaival terhelt abádszalóki fordulót.

Elődöntő
Windisch Kinga, Kun Stefánia (SRSE) – Vasvári Eszter, Vasvári Zsófi (Vasas) 0-2 (-18, -13)

Bronzmérkőzés
Windisch Kinga, Kun Stefánia (SRSE) – Gubik Hanna (ÓSSC), Nagy Eszter (Beach Sport) 2-0 (16, 19)
Folytatás: 10 millió forintos összdíjazású országos bajnoki döntő, augusztus 12-13., Lupa Beach.

U14: Sándor Zorka a 9. helyen végzett újpesti társával
Augusztus 4-én-én eldőlt az U14-es korosztályhoz tartozó lányok strandröplabda országos bajnoki címe. A négy csoportban 16 párost felvonultató mezőnyben, gödöllői színekben Sándor Zorka Barna Viviennel (UTE) egy párost alkotva lépett homokra, és egy győzelemmel, valamint két vereséggel a 9. helyen végzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online