Milyen ételeket szolgáljunk fel a rendezvényeken?
A konferenciákon felszolgálandó falatkák kiválasztásakor fontos szempont, hogy akár evőeszközök nélkül is könnyen fogyaszthatók legyenek, és ne okozzanak túl nagy felfordulást. Íme, néhány népszerű és praktikus ötlet!Mini szendvicsek A falatka méretű szendvicseket kínálhatjuk különböző töltelékekkel, így – például – csirkesalátával, pulykával és avokádóval, uborkával és krémsajttal, vagy vegetáriánus ételekkel. A klasszikus hamburgerek miniatűr változatai különböző feltétekkel, például, sajttal, salátával, paradicsommal és fűszerekkel tálalhatók.
Válogatott sütemények A miniatűr péksütemények, például, a macaron, a linzerek különböző változatai vagy a vaníliás kifli örök klasszikusok, amik soha nem okoznak csalódást, főleg, ha a Tutti Biscotti finomságairól van szó.
Zöldség- és mártogatós tál A frissen vágott zöldségek, például, sárgarépa, uborka, kaliforniai paprika, koktélparadicsom és zeller tálalhatók különböző mártogatókkal, például, hummusszal, ranch dressinggel vagy tzatzikivel.
Gyümölcsnyárs vagy tál Akár gyümölcsnyársakat is készíthetünk a színes, mutatós gyümölcsök, például, eper, szőlő, dinnye és ananász felhasználásával, vagy egyszerűen elrendezhetünk egy gyümölcstálat.
Kekszválogatás Ha kekszekről van szó, kitűnő választást jelenthetnek a Tutti Biscotti sós, zabos ínyencségei, például a szárított paradicsomos keksz provence-i fűszerekkel, vagy a spenótos változat, blans mandulával dúsítva.
Mini Quiche A falatka méretű quiche-t különféle töltelékekkel, így – például – spenóttal és fetával, gombával és sajttal vagy szalonnával és cheddarral töltve szolgálhatjuk fel.
Bruschetta Egyszerű, de nagyszerű olasz recept: pirított kenyér kockára vágott paradicsommal, friss bazsalikommal, fokhagymával és olívaolajjal.
Tavaszi tekercs A könnyű és ropogós tavaszi tekercseket különféle töltelékekkel és mártogatós szósszal tálalhatjuk a vendégeknek. (x)
|
Online kaszinók
Magyarország
Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói
|