Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendőri szemmel ilyen volt a Gödöllő szomszédságában lezajlott Forma 1-es Magyar Nagydíj

2023-07-24 10:40:25

A 38. Forma-1 Magyar Nagydíj rendőrségi szempontból kiemelt, rendkívüli esemény nélkül zajlott le július 20-23. között – olvasható a police.hu oldalon.

A beszámolóból megtudható, hogy idén is közel 1.200 rendőr vett részt a nemzetközileg is hatalmas érdeklődéssel kísért rendezvény biztosításban. Minden szolgálati ág képviseltette magát: lovas, kutyás, motoros, gyalogos, gépkocsizó járőr és civil bűnügyes kollégák egyaránt jelen voltak, egészen július 24-én, a reggeli órákig. 

A közlekedés zavartalan lebonyolítása érdekében a Készenléti Rendőrség helikopterének segítségével figyelték a rendőrök a Hungroringre vezető utak forgalmát és a parkolók telítettségét.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkáját idén a Bács-Kiskun-, a Heves- és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Készenléti Rendőrség állománya is segítette, kiegészülve a holland, román, horvát, szerb, szlovák és osztrák kollégákkal

Helyszíni bírságot 72, közigazgatási bírságot két alkalommal szabtak ki, míg szabálysértési feljelentést 10 esetben kezdeményeztek a rendőrök, akik a négy nap folyamán 119 embert igazoltattak, tizenötöt előállítottak, biztonsági intézkedés pedig két alkalommal történt.

A Gödöllői Rendőrkapitányság állományát is kötelékében tudó Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán további „kulisszatitkokat” osztottak meg a nyilvánossággal. Elsősorban azt, hogy a 2023-as Forma 1-es Magyar Nagydíj biztosításában részt vett rendőrök milyen ellátásban részesültek. A teljesség igénye nélkül:
• 20 ezer palack savas, illetve mentes, hűtött, vagy szoba-hőmérsékletű víz,
• 5 ezer adag, soha ki nem fogyó termoszokban gőzölgő kávé, hozzá ugyanennyi pohár és keverőszár, valamint 6 ezer tejszín, 40 liter tej, illetve 30 kilogramm cukor,
• 6.100 szendvics: minden nap más összeállításban, más-más kiegészítő nasival (sós mogyoró, keksz, nápolyi),
• közel 7 ezer higiéniai törlőkendő.
Ezen felül a szolgálatot teljesítő rendőrök pihenéséhez, felfrissüléséhez, szusszanásához 22 árnyékot adó sátrat, 10 sörpadot, négy napernyős asztalt székekkel, 3 párakaput, 10 mobil wc-t állítottak fel, valamint 300 négyzetméter felületű napvitorlát rögzítettek a műszaki kollégák.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online